2777
2789
عنوان

شوهر جنیفر لوپز بهش خیانت کرده😑

4989 بازدید | 226 پست

شوهرجنیفر لوپزم بهش خیانت کرده از هم جداشدن 😮

اونوقت شما از شوهراتون انتظار دارین بهتون خیانت نکنن😂😂😂جمع کنید خودتونو باو😂😂😂😂#مزاح طنز# #‍ شوخی منونزنید#  

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣

😂😂😂

خاک برسرش که فک کرده بهتر از جنیفر پیدا میشه

آخه آدم از جنیفر میگذره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😐

‏الان همه اونایی که بشون خیانت شده دارن با جمله "به جنیفر لوپز هم خیانت میشه، من کی باشم" به خودشون دلداری میدن😂

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

جنفیر که‌خودش هرباربایکی الله اکبر تسبیح من کو

زیر آبی نمیره که🤕

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

نامزدش بود البته. ولی آره واقعا انتظار وفا از مرد نباید داشت

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄