2777
2789
عنوان

حرف زدن در مورد پریود راحته براتون؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2046 بازدید | 63 پست

من ب مامانمم روم نمیشه فقط با دوستام راحتم😣

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

اینکه بخوام با پدرشوهرم و برادرشوهرم و پدر و برادرم در موردش حرف بزنم آره تابو داره برام🙄ب نظرم ادب همینه

مگه اونا در مورد پروستاتشون با ما حرف میزنن؟!!!!

چه حرفایی میزنین واقعا

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا🤦🏻‍♀️ ببین منظور از سوالم اینه وقتی میری نوار بخری فروشنده مرد باشه روت میشه بگی نوار میخوا ...

من نمیگم ولی مامانم به بابام میگه 

اونجوری بابام هوامو داره دیگه هی نمیگه بابایی چایی بیار 

و اینکه ی حرمتایی بین پدر و دختر هست که باید حفظ بشه 

جالب نیست بنظرم بگی بابایی پریودم 

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤
خدایا🤦🏻‍♀️ ببین منظور از سوالم اینه وقتی میری نوار بخری فروشنده مرد باشه روت میشه بگی نوار میخوا ...

مغازه اشنا نباشه میرم میخرم ولی نه به بابام نمیگم خب چه دلیلی داره بکم به مامانم میگم دیگه کافیه نباید که جار بزنم😁

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
اینکه بخوام با پدرشوهرم و برادرشوهرم و پدر و برادرم در موردش حرف بزنم آره تابو داره برام🙄ب نظرم ادب ...

ببین درست بخون

اسم فرد خاصی اورده نشده

منظور اینه

که وقتی فروشنده مرد هست میری بگی نوار میخوام

یا خجالت میکشی؟

/دانشجوی دندانپزشکی و مشاور کنکور/ برای مشاوره بهم پیام بدید✉️

وقتی میرم داروخونه فروشنده چ مرد باشه چ زن مشکلی ندارم میخرم،چون اون کارش اینه

ولی وقتی درد دارم بابام میپرسه چته میگم حالم خوب نیس ولی نمیگم پریودم چون شرم و حیا خصوصا تو این دوره زمونه لازمه

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢
من خودم بخوام بخرم خجالت میکشم چون خیلی خصوصیه

وقتی یه عضو از بدنت خونریزی میکنه خجالت میکشی؟

این یه مساله طبیعیه

خدا اینطوری آفریده

خجالت چرا🤦🏻‍♀️

/دانشجوی دندانپزشکی و مشاور کنکور/ برای مشاوره بهم پیام بدید✉️
من خودم بخوام بخرم خجالت میکشم چون خیلی خصوصیه

خب عزیزم برو فروشگاهی چیزی 

بین خریدات چنتا وردار برای چن ماه کافی باشه

بزار توی سبد ، نه نیازه به فرشونده بگی نه چیزی😉

گم گشته ای میان گمگشتگان.
وقتی یه عضو از بدنت خونریزی میکنه خجالت میکشی؟ این یه مساله طبیعیه خدا اینطوری آفریده خجالت چرا🤦 ...

اینکه از کجای بدنت خون میریزه میگی؟؟؟

بواسیر داشته باشی میگی؟؟اونم طبیعیه

توخودت میای ب بابات بگی؟ 

ببین اصن بحث چندچند قرن نیس، بحث املی و... اینانیس، هرچی یه حدومرزی داره

درسته ی فرایندخیلی طبیعی توبدن خانوماس ک اتفاق میوفته ولی ب خصوصی ترین جای خانومامربوطه

اصن احتیاجی نیس مردی بفهمه

من فقط همسرم ومامانم وزنداداشم میفهمن(اونم چون میرم خونه بابام نماز نمیخونم میفهمن) 

خاهش میکنم انقد این مسائل رو روشنفکری وقرن جدیدهستیم وتلقی نکنین

دنیا.# خراب. شده

لایک نکن، اعلاناتم پره🤕🥴، براعکسا تگم کنین🤩🥰