2777
2789
عنوان

دیگه خستم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیخیال😐 برو شیاف بزن 

دیدی من غیر مردمم دیگه.... همیشه باید مسخره بشم درک نشم..... اصن واس همینه همیشه تک و تنها و بدبختم.... بعد ی سری میان میگن چرا این دختره تخسه!😐😐

ولی ما تو قرن ۲۱ هستیم و خیلی از باباهای ایرانی درک میکنن.... ناراحتم چرا بابای من اینجوری نیست

عزیزم بهش بگو بابا من شکمم درد میکنه بگو مشکل دخترونه ک هرماه پیش میاد ،خب پدرته چ عیبی داره بدونه من ک میکفتم هروقت حالم خوب نیست بابام میفهمید چیه بع مامانم میکفت نزار کارکنه برام کمپوت میخرید اخ الهی بمیرم😞

یکی توی دلمه😍فرق داره با همه😍
دیدی من غیر مردمم دیگه.... همیشه باید مسخره بشم درک نشم..... اصن واس همینه همیشه تک و تنها و بدبختم. ...

تخس نیستی

اما لوسی

همه ما درد پریود داریم تقریبا البته

اما خودمون دردمونو خوب میکنیم

محتاج محبت کسی هم نیستیم

تامام

/دانشجوی دندانپزشکی و مشاور کنکور/ برای مشاوره بهم پیام بدید✉️
تخس نیستی اما لوسی همه ما درد پریود داریم تقریبا البته اما خودمون دردمونو خوب میکنیم محتاج محبت ...

خستم از این همه لوسی.... هرکاری میکنم بازم لوسم.... کلا تو ذاتمه.... دست خودم نی

خوش به حال خونواده شما ((((:

عزیزم فکر کنم اشتباه برداشت کردی قصدم این نبود بگم ما خوبیم و فلان منظورم این بود میتونه به یه چیز عادی تبدیل بشه بالاخره دخترا همه پریود میشن و همه مردا میدونن پریود چیه

خستم از این همه لوسی.... هرکاری میکنم بازم لوسم.... کلا تو ذاتمه.... دست خودم نی

عزیزم من همجنستم و کاملا درکت میکنم خودمم دو روز قبل پریود حال روحیم خرابع و درد هم دارم دو روز اولش 

پدرت بدونه هیچ اشکالی نداره 

عزیزم بهش بگو بابا من شکمم درد میکنه بگو مشکل دخترونه ک هرماه پیش میاد ،خب پدرته چ عیبی داره بدونه م ...

چ خووووب....

ولی بابای من اصن ب حالاتم توجهی نمیکنه.... مهم نیس من زیادی پرتوقع ام...