2777
2789
عنوان

ازدواج دومم

1259 بازدید | 28 پست

سلام دوستانی ک تاپیک های قبلیم رو خوندن در جریان هستن شوهر اولم پارانوئید شدید داشت و بعد چهارسال با کلی بدبختی و دوتا وکیل و کلی هزینه چندتا چک ب مبلغ 50 تومن بهم داد ک تاریخش مال 1404هست😐 این ک بخوره تو سرش ولی من ب خاطر اینکه پولش ب جونش بستس قبول کردم. بچه ها من خرداد طلاق گرفتم. آبان عقد کردم و بهمن رفتیم خونمون. شوهرم تک پسره. پسر مجرد بوده. ازدواج اولشه یعنی. فامیل هست. بهترین جشن و عروسی رو برام گرفتن. خانواده شوهر قبلیم فهمیدن و از حسادت دارن میمیرن. گاهی اوقات هم زنگ میزنن حلالیت و اینکه دیگه مث تو از کجا پیدا کنیم و هرجا میریم ب دخترا ایراد میگیره. اوایل جوابشونو میدادم. الان دیگه همشون بلاکن.

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

افرین جوابشونو نده.انشالله خوشبخت باشی

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخیش دلم خنک شد 😂

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بچه ها من خیلی موقع طلاق داغون بودم. فکر نمیکردم قسمتم اینجور بشه. اما شوهرم عاشق منه. خداروشکر زندگیمون عالیه. دوستان من یک هفت‌س اقدام ب بارداری کردم. من کم کاری تیروئید دارم. و متاسفانه دیر ب دیر میرفتم دکتر و سهل انگاری. آخرین بار دکترم یک سال و نیم پیش رفتم و همونجور دارم دارو میخورم. آخر این هفته نوبت دکتر غدد دارم. ب شدت استرس دارم نکنه باردار نشم یا برعکس باردار شده باشم و دکتر بهم بگه اشتباه کردی و روی بچم اثر بزاره

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏