2777
2789
عنوان

رانندگی

111 بازدید | 15 پست

سلام من تقریبا ۸ سال پیش گواهینامه گرفتم اوایل خیلی انگیزه داشتم .با ماشین مامانم تو یه مسیر فرعی رانندگی میکردم ولی یهو یه جریانی شد که گذاشتم کنار تصادف نکردم

الان همه بهم میگن اشتباه میکنی بشین پشت فرمون دانندگی کن حیفه .. مربی خوب هم سراغ داریم .. حالا قراره بعد عید تا اردیبهشت برم چند جلسه با مربی .. ولی خیلی استرس دارم الان ..‌ نمیدونم چرا میترسم همش .. در حالی که من برای امتحان شهر اولین بار قبول شدم و کلا خیلی راحت گواهیمو گرفتم .. به نظرتون چیکار کنم ترسم بره و برم یاد بگیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بعد  عید  میخوام  برم  گواهی نامه  بگیرم  خیلی  میترسم🤦‍♀️🤦‍♀️

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

دقیقا من هم مثل توام قبلاً رانندگی میکردم همه جا هم میرفتم ولی الان نمیتونم میترسم...من فکر کنم به خاطر اینه که قبلاً دوران مجردی ماشین بابام سوار میشدم اونم رو ماشین حساس نبود ولی الان شوهرم رو ماشینش حساسه از تصادف کردن میترسم...ضمن اینکه کلا نسبت به سالهای قبل آدم مضطرب تریم

منم بعد  عید  میخوام  برم  گواهی نامه  بگیرم  خیلی  میترسم🤦‍♀️🤦 ...

من گواهی دارم.. میخوام برم تمرین کنم که بتونم رانندگی کنم .. خیلی بهم میگن اخه تو گواهی داری چرا رانندگی نمیکنی 

دقیقا من هم مثل توام قبلاً رانندگی میکردم همه جا هم میرفتم ولی الان نمیتونم میترسم...من فکر کنم به خ ...

وای اره ... من مامانم سر ماشینش حساسه همین باعث شد ۸ سال رانندگی نکنم .. خیلی حساسه مامانم رو ماشین که خط نیوفته 

بعد از وقفه دچار مشکل نشدین .. ینی یادتون نرفته بود ؟؟

بالاخره ی مقدار سخت تر از وقتیه که مستمر رانندگی کرده باشی ولی رانندگی هم مثل دوچرخه سواری کامل فراموش نمیشه ۲ جلسه با مربی بگیر بعدش خودت شروع کن الانم خلوته دم عید بهترین زمانه

بالاخره ی مقدار سخت تر از وقتیه که مستمر رانندگی کرده باشی ولی رانندگی هم مثل دوچرخه سواری کامل فرام ...

اهان باشه ممنونم .. دو جلسه با مربی میرم بعد با یکی از بستگان میرم که راهنماییم کنه