2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟؟؟😭

ان شاالله شما بارداری گلم.همین الان یه مارک دیگه امتحان کن.بدو

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
خب اخرین بار کی پریود شدی؟ که الان بی بی چکت مثبت شد 

۴ام ماه قبل بود فک کنم،دوستان میگن خطا داره 

قبلا ک زدم منفی بود ولی واقعا منفی بود

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
ان شاالله شما بارداری گلم.همین الان یه مارک دیگه امتحان کن.بدو

داروخانه رفتم فقط مدیکور داشت،الان برم ی جای دیگه بخرم تست کنم درسته؟؟؟اخه مبگن فقط صبح درسته

میرم یکی دیگه میخرم

داروخانه رفتم فقط مدیکور داشت،الان برم ی جای دیگه بخرم تست کنم درسته؟؟؟اخه مبگن فقط صبح درسته میرم ...

اره صبح بهتره ولی ساعتای دیگه میشه.فقط اب نخور بزار ف ساعت از ادرار قبلیت بگذره.هست مارکای دیگه بپرس.اگرنبود فردابرو آز بده

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
اره صبح بهتره ولی ساعتای دیگه میشه.فقط اب نخور بزار ف ساعت از ادرار قبلیت بگذره.هست مارکای دیگه بپرس ...

میرم میخرم تست میکنم،ازمایشم حتمن میرم

متشکرم عزیزم

بله خطاداره تادلتم بخواد داره.من ماه قبل سه تامثبت شد برام فوری.ولی نبودم.مدیکوره واقعا خره

عزیزم همه یکی نیستن که 😑 

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 
۴ام ماه قبل بود فک کنم،دوستان میگن خطا داره  قبلا ک زدم منفی بود ولی واقعا منفی بود

میتونی همین امروز بری ازمایش بدی... بدن هرکسی فرق داره باهم ایشالله که ازمایشت مثبته

عزیزم همه یکی نیستن که 😑 

بله ولی توهمین نی نی سایت هزار نفر گفتن گول مدیکوررو خوردیم .ان شاالله ایشون باردارن.ولی درکل میگم مدیکور نخرین

عزیزم 😍خیلی خوشحالم الان فقط اشکام میاد نمیدونم درسته یانه

درسته چون زود رنگ گرفته الانم ۶ هفته گذشته هنوز پریود نشی .. بی بی چک دیگه نزن برو ازمایش