2777
2789
عنوان

بارداری

74 بازدید | 10 پست

سلام من وارد هفته ۸ بارداری شدم ۲۹ بهمن موعد پریودم بوده میشه لطفا اونایی که بلدن راهنمایی کنن هفته ۱۲ بارداریم چندم میشه من وقت غربالگری بگیرم خودم شک دارم چندم برم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جانم الهی خوشبخت ترین شی و بچتو به سلامتی بغل کنین عزیزم میدونم جاش نیست ولی حالا که حامله ای میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم حل شه و تا عید یا تو عید عقد کنیم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

علایمت چیه؟ دل دردو کمردردم داری؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّیةً طَیبَةً إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ  وَزَكَرِیا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیرُ الْوَارِثِینَوَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی.۹۹/۷/۲۷ بیبی چکم مثبت شد😍 خدایا با اینکه نینیم سقط شد اما من هیچوقت از رحمتت نا امید نمیشم.۹۹/۱۲/۱۷ بیبی چکم مثبت شد.خدایا شکرت که سوپرایزم کردی خودت برام حفظش کن.
انشالله عزیزم

انشالله

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
هفته سوم فروردین که میشه حدودا ۱۵ تا ۲۱ فروردین 

۲۵ بگیرم خوبه دیگه خیالم راحتر تر من اشتباهی نوشتم ۲۹ دی شدم بهمن نشدم اسفندم که هنوزنیومده ۲۹ تقریبا دوماهه 

۲۵ بگیرم خوبه دیگه خیالم راحتر تر من اشتباهی نوشتم ۲۹ دی شدم بهمن نشدم اسفندم که هنوزنیومده ۲۹ تقریب ...

اره ولی از ۱۳ هفته نگذره حواست باشه 

حتما هم برو زیر نظر دکتر اون خودش بهت میگه

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚