2821
2789
عنوان

هدایت تحصیلی

65 بازدید | 6 پست
  • سلام دوستان من موندم تو دوتا رشته که نمیدونم کدوم برم یکیش زبان هست که من پرس و جو کردم گفتن فقط از رشته های انسانی،تجربی و ریاضی وارد شد اما من حوصله خوندن درس رو خیلی ندارم و اون چیزی که سر کلاس یادمیگیرم رو بلدم واسه امتحان ولی من فنی حرفه ای معماری رو دوست دارم اما از مشاور مدرسمون که پرسیدم گف که نمیشه از فنی حرفه ای زبان خوند حالا من خودم کلاس زبان میرم اما دوست دارم که مدرک فوق لیسانس بگیرم اما تو اون رشته ها هم نمیرم شما میگید معماری بخونم و درکنارش کلاس زبانم رو هم برم یا هم کلاسم رو برم و هم واسه دانشگاه زبان بخونم  
تیکر بارداری نیست👀

کنکور زبان رو که هررشته ای بخوای میتونی بدی 

برو دنبال علاقت زبانم کنارش ادامه بده

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کنکور فنی حرفه ای صد در صد خیلی راحت تر از کنکور نظری هاست 

تعداد شرکت کنندگان هم کمتره و اگه در حد معقول درس بخونی 

میتونی دانشگاه دولتی قبول بشی هنرستان بری بیشتر باید کارای عملی انجام بدی . ساخت ماکت و ژوژمان و ... 

ولی خب رشته های نظری همش تئوریه و بکوب باید بخونی 

خودتم که میگی زیاد اهل درس خوندن نیستی پس بنظرم معماری بهتره و در کنارش زبان رو ادامه بده 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز