2777
2789
عنوان

تلقین

275 بازدید | 4 پست

بچه ها سلام من سه سال پیش سر یه اتفاق و بیماری سرطان برای یکی از فامیلامون حالم بد شد و تهوع گرفتم و رفتم دکتر بعد از آندوسکوپی و کلونوسکوپی رفلاکس و فتق هیاتال و ورم معده بود که قرص پنتوپرازول و لانزوپرازول و دومپریدون و متوکلوپرامید و اندانسترون خوردم ولی این تهوع همیشه با منه هی میره دوباره میاد دکتر بهم گفت بخاطر اعصابه دکتر مغز و اعصاب رفتم بخاطر اضطراب بهم قرص داد بدتر شدم اصلا قرص بهم نمیسازه نخوردم به نظرم همه اش از تلقینه چون صبح که بیدار میشم تا یادش میافتم حالت تهوع میگیرم کسی اینجا تجربه تلقین و داشته گفتم بیاید با هم به اشتراک بزاریم..‌

منم به چیزهای منفی فکرمیکنم ترس شدید میگیرم دکترنرفتم هنوز

به نظرم روانشناس خیلی بهتر از روانپزشک و دکتر مغز و اعصابه چون اونا فقط قرص میدن که تو کوتاه مدت جواب میده اینا باید ریشه ای درمان بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم روانشناس خیلی بهتر از روانپزشک و دکتر مغز و اعصابه چون اونا فقط قرص میدن که تو کوتاه مدت جوا ...

من ازبچه های اینجاشنیدم فلوکستین سرترالین وسیتالوپرام  ایمی پرامبن برای خیلیهاجواب داده .شایددکترقرص خوبی بهت نداده.

من ازبچه های اینجاشنیدم فلوکستین سرترالین وسیتالوپرام  ایمی پرامبن برای خیلیهاجواب داده .شایددک ...

به من که نه سیتالوپرام ساخت نه سرترالین اصلا قرص فایده نداره اصولی و ریشه ای باید درمان بشه