2777
2789

والا میگن ک شهدا زنده ان و میشنون  لازم نیس کاری کنی. حرفتو بزن !!

اگ میتونی ک برو سر مزار شهید موردنظر. عجییییب آرامشی داره ها... من ب هیچی اعتقاد نداشته باشم ب شهدا دارم از دل و جون

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

باهاشون صحبت کن ، وصیت نا مه ها و کتاباشونو بخون ، من که خیلی میخونم وخیلی دوستشون دارم ،تنها کتابهایی که بهم میچسبه خوندنشون ،الته خیلی هم گریه میکنما ولی انگار از درون آروم میشه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولا فرار نکردم دستم بند بود میرم تو تایپک های دیگه میخونم شهدا بهشون حاجت دادن میگم چرا صدای منو نمیشنونن

اگه ممکنه برای شفای دخترم ی حمد بخونیید ممنون میشم 
عمو جان😧خیلی وقته سر مزار عموم نرفتم عموم شهید شده

خداوند رحمتشون کنه ، توروخدا بگو بهش هوای ما رو هم داشته باشه ، من عاشق شهدا و خانواده هاشونم ، خدا حفظتون کنه برامون

نه ولا فرار نکردم دستم بند بود میرم تو تایپک های دیگه میخونم شهدا بهشون حاجت دادن میگم چرا صدای منو ...

نا امید نباش ، با دلت حرف بزن ، از راه دورم میشه ، عکس یکیشون رو بیار ،کتاب زندگیشون رو بخون اونجاییکه دلت شکست حتما جوابتو میدن ،دقیقا عین اینکه بخوای یکی از ائمه رو واسطه بگیری . 

نا امید نباش ، با دلت حرف بزن ، از راه دورم میشه ، عکس یکیشون رو بیار ،کتاب زندگیشون رو بخون اونجایی ...

با تک تک جملاتی که نوشتی اشک ریختم 

کم اوردمه خیلی کم اوردم 

اگه ممکنه برای شفای دخترم ی حمد بخونیید ممنون میشم