2777
2789
عنوان

برادرم ........!!!!

588 بازدید | 14 پست

برادر کوچیکم ، که فقط دو سال از من کوچیکتره ، من ۳۵ سالمه ، همش منو بلاک و بعد یه مدت دوباره آن بلاک میکنه !!!! اعصابمو ریخته بهم ! در کل ارتباطی هم نداریم باهم ! ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه !!!!! عصبی میشم !!! 

لعنت به مامانم که گند زده به روابط خانوادگیمون !!!!

انقدر بد اینو به اون ، بد اونو به این میگه ، که تو خانواده ی هفت نفریمون همممممه باهم قهرن !!!!! 

نه بزرگتر کوچکتری هست ، نه احترام و حرمت و حیا ،هیچ چی !!!! 

لعنت بهش که میخواد فقط خودشو همه دوست داشته باشن و فقط خودش تو چشم باشه ! تفرقه بینداز حکومت کن!!!!!

حالا این برادرم نه خونم میاد ، نه منو میبینه سلام میده ، (البته به پدر مادرشم سلام نمیده و حرف نمیزنه باهاشون که حق داره ، چه رسد به من) ولی اینکارش انقدر حرصمو در میاره 

بلاک میکنه ، باز میکنه

بعد یه مدت دوباره بلاک و دوباره باز 

البته همه یجورایی روانی شدیم از دست اون مادر خدانشناس 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی چه بد حداقل سعی کن با برادرت رابطه ی خوبی بر قرار کنی بشین باهاش حرف بزن بگو از قصد میخوان ما رو باهم بد کنن و ... حداقل تنها کسی که برات می مونه اونه مرد ها خیلی تحت تاثیر حرف قرار میگیرن 

اول سعی کن نسبت به بلاک و آن بلاکش بی توجه باشی  ،این احتمال هم هست نیاز به توجه خواهرش داره چون  دورین از همدیگه و تفرقه به وجود اومده وقت نشده که باهم حرف بزنید.. دفعه بعدی باهاشون صحبت کن علت اینکارشو جویا شو  

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤
رابطمون داغونتر از این حرفاس که بشینیم صحبت کنیم

هر چقد هم داغون باشه باز یه راه حلی هست که درست بشه تا حالا دلت نخواست به برادرت پیام بدی ببینی طرز برخوردش چیه؟چطوری رفتار میکنه؟شاید بشه از طریق همین چت دلشو بدست بیاری دوباره مثل گذشته هاا رابطه خوبی داشته باشین 

هر چقد هم داغون باشه باز یه راه حلی هست که درست بشه تا حالا دلت نخواست به برادرت پیام بدی ببینی طرز ...

ماها هییییچ وقت رابطه ی خوبی نداشتیم 

چند بار پیامش دادم ، پاک کرده 

الانم کلا بلاک

فقط لعنت به مادرم

ماها هییییچ وقت رابطه ی خوبی نداشتیم  چند بار پیامش دادم ، پاک کرده  الانم کلا بلاک فقط ...

اگه بخوایی میتونی روابطو درست کنی فقط باید صبوری به خرج بدی و از رفتایی که ازشون سر میزنه ناراحت نشی چون طبیعیه.. امتحان کن شاید واقعا درست شد چون احتمال داره مادرتون ذهنیت بدی از شما تو فکر برادرتون گذاشته

ماها هییییچ وقت رابطه ی خوبی نداشتیم  چند بار پیامش دادم ، پاک کرده  الانم کلا بلاک فقط ...

مادر منم دقیقا همینطوره همیشه میگم خدا نگذره تزش که باعث و بانی همهه مشکلات من از بچگیم بود دقیقا همین کارو میکنه یکاری کرده ما تو خلنواده همو به چشم دشمن همو ببینن همشمیره پشت سرمون دروغ میگه به اون یکی تا خودشو خوب جلوه بده و تو چش باشه فک میکنه فک فامله احمق عنتر هیچ وقت نمیبخشمش 

مادر منم دقیقا همینطوره همیشه میگم خدا نگذره تزش که باعث و بانی همهه مشکلات من از بچگیم بود دقیقا هم ...

تو بهتر میدونی که با اینجور آدما هیچ جوره نمیشه کنار اومد 

چون ذاتشون خراب و فاسده 

فقط خدا میتونه یه کاری بکنه 

تو بهتر میدونی که با اینجور آدما هیچ جوره نمیشه کنار اومد  چون ذاتشون خراب و فاسده  فقط ...

الان از تنفرش نمیتونم بخوابم

ببخشید ولی گور اون برادر و مادری که بخواد اینجوری باشه چون واسه خودم میبینم چقدر عنتر و حسودن جفتشون خدا فقط یه صبری بهم بده چششونو درارم  با خوشبختیم