2777
2789
عنوان

سوتییییی

162 بازدید | 15 پست

بیاین از سوتی هامون بگیم و یکم دوره هم بگیم و بخندیم تا ت این روزهای قرنطینه ای یکم حالمون و هوامون عوض شه .!

تو تایپ ، رو در رو ./

من یبار چند سال پیش یه هفته مدرسه نرفتم به همه دوستام هم گفتم ک تصادف کردم ؛ از بیرون گاز استیریل اینا گرفتم و بستم به پاهام دستام سرم ک یعنی وضعم خیلی خرابه در حال مرگم .! فرداش رفته بودم بیرون و داشتم برمیگشتم خونه 

باکلید درو باز کردم و مثل وحشیا خودمو پرت کردم تو خونه و شروع کردم ب رقصیدن ،رقص نبود ک یکی میدید میگفت طرف عقب ماندس یهو ب خودم اومدم دیدم همه ی کلاس با معلم و مدیر اینا خونمون نشستن دارن منو نگا میکنن ‌.. 😐

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /

ویندوزم خاموشه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂دهن سرویس

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

منم یبار تو مدرسه یه رفیق فاب داشتم خیلی راحت بودیم یعنی همش بوسش میکردم قلقلکش میدادم 

دیر اومدم مدرسه گفتن رفتن موتور خونه مدرسه بازدید 

من معماری میخوندم الحمدلله کورم که هستم چشام نمره ی ۳ 

رفتم دبیرو از پشت بغل کردم با دستام سینه هاشو گرفتم گفتم چطوری عشقولی یعنی مجموعه ترکیدا 

انقدر گریه کردم که فرستادنم خونه 😂😂😂

واقعا هم سوپرایز شدم فک کنین 🤪 قیافم همینطوری یهو چشمم خورد بهشون همینطوری هم موندم ، اونا منو نگا میکنن منم اونارو یهو مامانمم اون وسط گفت شما ببخشید توروخدا این تصادفه رو مغزه دخترم اثر گذاشته بعضی وقتا این شکلی میشه یعنی مامانم قشنگ ر ی د بهم با افتخار 😐

همون شکلی شروع کردم ب حرکت ک مثلا واقعا رو مغزم تاثیر گذاشته همین ک رسیدم به دره خونه شروع کردم ب فرار 

مامانمم زنگ زده ک زشته بیا خونه اینا اومدن تورو ببینن منم نمیدونم بخندم گریه کنم همینجوری میگم بگو برن من بیام خونه 

فقط برنننن 

قطع کردم دوستم زنگ زده جواب دادم گفت ر ی د م پس کلت عقب مونده ی ذهنی قطع کرد 😐

منم یبار تو مدرسه یه رفیق فاب داشتم خیلی راحت بودیم یعنی همش بوسش میکردم قلقلکش میدادم  دیر او ...

واااای جررررر 😂😂😂😂😂😂

منم یبار تو مدرسه یه رفیق فاب داشتم خیلی راحت بودیم یعنی همش بوسش میکردم قلقلکش میدادم  دیر او ...

وای این که بیشتر از سوتی بوده 😁

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 

یبار دبیرستان اومدم برای شوخی بزنم با س ن دوستم

دوستم جاخالی داد خورد به مال مدیر

اخراج هفتگی خوبی بود درعوض مسافرت رفتم😂😂😂😂

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
وای این که بیشتر از سوتی بوده 😁

یعنی من اخرشما 

هوا گرم بود با همین دوستم بعد از امتحان نوبت دوم رفتیم بستنی بخوریم پریود بودم تو بستنی فروشی نشسته بودیم خیلیییی گرم بوداااا سرگیجه گرفتم اصن فراموش کردم کجام بلند داد زدم  مریممممم از این سوتین بزرگ اسفنجیا که تو عروسیا میپوشن زدم دارم بخار میشم 

مرده از خجالت اب شد از مغازه رفت بیرون 😂😂😂

یعنی من اخرشما  هوا گرم بود با همین دوستم بعد از امتحان نوبت دوم رفتیم بستنی بخوریم پریود بودم ...

ووواایی خدای من نگووو 😬😀😀😀 جرررر خوردم 😀😀😀😀😀😀

مجردی 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین