2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تهران خیلی شدیده

منم تهرانم‌ولی اصلا صدای باد نمیشنون😯

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
😹😹😹 قدم اول  برو سر یخچال😁

ن شانس بدم خونه مون رو عوض کردیم این جا بزرگ تره ترسش هم بیشتره ببین من از دست شویی در اومدم دیگه خیلی ضایع شد الان اتاقم ولی چراق روشن کامل 😂

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

عزیزم باد ترس نداره که حالا بزار من یه چیزی برات بگم‌

یه دختره ایی بود موهاشو همیشه شل میبست یه خواهر داشت که موهاش نارنجی بود و مادرشونم همیشه میخوابید باباشونم کلا سرکار بود  یه دختر خاله داشتن که خیلی کتاب میخوند یه روز دختر خاله هه میره خونه خالش و اینم بدون که اینقدر داشتی این داستانو با دقت میخنوندی که اصلا ندیدی من پشت سرت بودم🤣🤣 

نترس عزیزم باد ترس نداره

هواشناسی گفتش احتمال شکستگی کابل های برق درختا وو.... اینا هس ترسناکه دیگه

دقیقا پایه برق روبرو بالکنمون ترکید برق محله رفت 

تا اومدن دررستش کردن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

2790
2823
2791
2779
2792