2777
2789
عنوان

پرستار داریم

162 بازدید | 11 پست

رشته سختیه؟؟

راست میگن دکترها بی احترامی میکنن و دستور میدن از بالا به پایین نگاه میکنن؟؟

سریال پرستاران میده لباس عوض کردن بیمار و لگن گذاشتن اینجور کارا رو پرستارا میکنن الان که اینجور نیست درسته؟؟؟سون هم میذارن و‌نمونه گیری از بیمار هم دارن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه اشتباهی کنن معمولا دعوا میکنن و تذکر میدن ، خب هرچی باشه پزشکا بالاترن مثل اینکه یه بنا به شاگردش بگه اینکارو کن اونکارو کن ولی بینشون شوخی و صمیمیتم هست همه جدی نیستن معمولا اوایل سخته ولی بعد عادی میشه

شغل سختیه،فرسایش میاره،مریض بشی اینطور نیست ک زنگ بزنی بگی مریضم نمیام باید بری دکتر بنویسه و بعد دکتر خودشون تایید کنه وگرنه سرم ب دست باید بری 

پیچ کوزتی رو ببین و کامنت هاشو بخون متوجه میشی

اضافه کار اجباری داری و...

آقایون درخواست دوستی ندید(تاپیک میزنم تگ میکنم،اگه شک داری ی چک کن)

سلام واقعا پرستاران عزیز خیلی بزرگوار و زحمت کش هستند 

بسیار هم باسوادن و ما هم خیلی بهشون احترام می‌گذاریم و هیچوقت این نگاه بالا به پایین نبوده

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

من پرستارم. 

نه زورگویی و دستور و فلان نداریم. تو محیط درمان همه همکاریم.

پزشکا اصلا توی بخشا نیستن معمولا. میان یک ساعت ویزیت میکنن اوردر میذارن میرن. 

لگن و تعویض لباس و...  اونا تو کشور خودشون قانون هاشون فرق داره. اینجا همراهی یا نهایت کمک بهیار انجام میده. 

سوند هم من نمی‌ذارم اینترن پزشکی باید بذاره. بیمارستان غیر آموزشی پرستار میذاره، کار تخصصی هم هست فکر نکن خیلی کار مثلا سطح پایینی هست سوند گذاشتن. 

نمونه گیری بله با خودمونه