2777
2789
عنوان

خانوما کمک

192 بازدید | 36 پست

من الان ۱ سال چند ماهی هست ک بکارتمو طی ی اتفاقی از دست دادم شرایط ترمیم ندارم ینی فعلا هزینش ندارم کسی میدونه ک ایا محدودیت زمان واسه ترمیم هست یا ن ؟؟بعد چند سال هم میشه ؟؟ ترو خدا جواب بدین 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
تتت
1
50%
حح
1
50%

در اصل ترمیمی وجود نداره. چندتا بخیه زده میشه که موقع رابطه باز بشن و خون بیاد همین

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو نمیدونم ولی منم این مشکلو داشتم یه مدت ماریانا میذاشتم و توواب انار میشستم و با دعا و نذر و نی ...

شما هم از دست داده بودینش؟چطوری خون اومد مگه میشه 

منظورم همین بود محدودیت زمان داره واسش یا ن 

نه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

از بس تنگ شده بود با ماریانا و انار

کلا بکارت نداشتین قبلش؟؟من خیلی نگرانم بعدا میخوام برم دکتر هر خواستگاری هم میاد ردش میکنم نمیدونم چکار کنم 

کلا بکارت نداشتین قبلش؟؟من خیلی نگرانم بعدا میخوام برم دکتر هر خواستگاری هم میاد ردش میکنم نمیدونم چ ...

اره نداشتم، داستانش مفصله 

بعد یه مدت دیگه دکتر هم نمیتونه تشخیص بده براثر چی از بین رفته.

منم همین ترسو داشتم ولی خب اگه قرار  بود منو ببرن دکتر برا بکارت باید پسر هم میبردن برا کلورکوتال 

نگران نباش، الان دیگه مثل قبل نیست طرز تفکرها