2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به من نه کادو سر عقد دادن ..نه زیر لفظی ..نه یک لباس خریدن نه یک رژلب دلم خوش باشه حتی یه شال سفید یا چادر بهم ندادن هر مراسم و عیدی هیچی برام نخریدن دوساله که همینجوریه و پدر ومادربیچارم حتی پول لباس زیرمم میدن دیگه بدترازمن کسی نیس هیچ خیری ندیدم 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
همسرت دستش خالیه؟

نه عزیرمن درآمدم  به ماهی ۸ میلیونم میرسه هیییی دلم پره ببخشیدا برای زنای خیابونی خرج میکنه چرا چون اونا بهش بهترین ح..ا..ل.. میدن و تجربه هایی که اونا دارن من ندارم

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
به من نه کادو سر عقد دادن ..نه زیر لفظی ..نه یک لباس خریدن نه یک رژلب دلم خوش باشه حتی یه شال سفید ی ...

به منم نه کادو دادن نه زیر لفظی الان که میبینم به دخترای فامیل چه چیزایی میدن انقد دلم میگیره میتونستن بدن ولی خودشونو زدن به اون راه

به منم نه کادو دادن نه زیر لفظی الان که میبینم به دخترای فامیل چه چیزایی میدن انقد دلم میگیره میتونس ...

دقیقا همین کارو میکنن خودشونو میزنن به اون راه با ازاین بیشتر ناراحتم که فک میکنن احمقم خبر ندارم پولاشو کجا و برای چه کسایی خرج میکنه 

خب چرا باهاش زندگی میکنی مجبوری

زندگی نمیکنم دیگه خداروشکر انشالله تا چندماه دیگه زیر طلاق نامه رو امضامیکنم