2777
2789
عنوان

دوسش دارم اخه😭

236 بازدید | 10 پست

با شوهرم قراره طلاق بگیریم😭😭😭

خواهراش خیلی زیرابی میونمونو بهم زدن😭😭😭

خودشم باهام بد بود 

الان میخوایم طلاق بگیریم

البته میشه مهریه امو ببخشم و وکالت طلاق بگیرم و دوباره زندگی کنیم ولی برگردمم میدونم بازم خواهرشوهرام نمیزارن اب خوش از گلوم پایین بره،تو ظاهر،باهام خوبن یعنی ما ادمای خوبی هستیم پشت سرم هی ذهن شوهرمو نسبت بهم مسموم میکنن و شکاکش میکنن خسته شدم کاملا هم از،خدا بی خبرن و راحت تهمت میزنن و دروغ میگن

شما جای من بودین چکار میکردین؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

خواهرم دیده بیقرارم و میگه مهریه اتو ببخش و وکالت طلاق بگیر و برگرد ولی اخه برگردمم نمیدونم واقعا چجوری میشه زندگیم😭

خیلی دوسش داشتم،بچه نداریم😔اعصابم خورده

اونم منو داس داره ولی خودخواهه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیف زندگیت وقتی همسرت رو دوست داری تسلیم نشو اگه تهمت میزنن و میدونی بگو به شوهرت باید ثابت کنن روبرو کنن اونارو فقط میدون رو برای اونا خالی نکن

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
طلاق نگیر

اخه برگردمم اینبار دوباره دعوا کنیم مامانم دیگه خونه رام نمیده😔کاش ی شغلی داشتم ک میدونستم اگه باز دعوا کردیم میتونم خونه اجاره کنم برا خودم

اخه برگردمم اینبار دوباره دعوا کنیم مامانم دیگه خونه رام نمیده😔کاش ی شغلی داشتم ک میدونستم اگه باز ...

برو سرکار خب

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
طلاق نگیر

اخه برگردمم اینبار دوباره دعوا کنیم مامانم دیگه خونه رام نمیده😔کاش ی شغلی داشتم ک میدونستم اگه باز دعوا کردیم میتونم خونه اجاره کنم برا خودم