2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق اونایی شدم که نوشتن بگو😐😐😂😂 چیو بگه آخه سوتی شو گفت😂

متوجه نشدم اخه

در من دخترکی پریشان با قلبی پر از درد چشمانی پر از اشک ایستاد      اما خود من هنوز قوی ایستاده ام♡♡○●

من توخانواده شوهرم بودم برادرشوهرم خیلی سربه سرم میزاره یه دفعه گفت باید با بابات بدم مسافرت بشینم پشت سرت غیبتتو کنم منم گفتم توکه همش جلو روم میکنی پشتمم بکن هنه جمع ۲۰نفره سگوت فرداگرفت سرها پایین آب شرم ازخجالت جاریم دوساعت بهم میخندید کلامن ازاین سوتی هاخیلی میدم

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم
نفمیدم چرا🥴

میخواسته به یکی بگه میخوام برات مشکلات کیکاووس رو تعریف کنم گفته میخام مشکل کیکس رو تعریف کنم

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند! 
عاشق اونایی شدم که نوشتن بگو😐😐😂😂 چیو بگه آخه سوتی شو گفت😂

ای وای تازه فهمیدم😂😂

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...

من یه سری امدم بگم استیکر گفتم استیکیر.  

یا یه بارم امدم  بگم هرچی خاک اونه بقای عمر شما باشه گفتم هرچی خاییه اونه ..

نياز دارم  يه روز از خواب بيدار شم و ببينم  همه چي کابووووس بوده  و من دوباره همون دختر کوچيک 5 ساله ام که کنار مامانش ميخوابيد و تا دستاي مانش رو نميگرفت خوابش نميبرد  لطفا برام دعا کنيد  از اين برزخ بيرون بيام و همه چي درست بشه .درضمن من کاربرقدمي ام