2777
2789
عنوان

تیپ طوسی سفید

414 بازدید | 16 پست

بچه ها من مانتوم طوسیه زیرشم شومیز سفیده یعنی سفید طوسی 

، شلوارمم طوسیه 

کتونیمم طوسیه با لژ سفید

به نظرتون شال چ رنگی بگیرم

دیگه  نمیخوام طوسی باشه چون میشم طوسی کلا

کتونیمم میتونم برم سفید بگیرم ولی طوسی دوسداشتم باید با جوراب سفید بپوشم 

انقدر ترکیب طوسی خاکستری صورتی لیمویی گلبهی دیدم کلا به این رنگا آلرژی گرفتم

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

شال جیگری به طوسی میاد مخصوصا اگه سفید پوستی

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشیدصورتی باچی ست میشه.مانتوصورتی گرفتم

صورتی تیره یا روشن 

شال سفید بگیرم بده؟ سفیدی ک رنگ ابی یکم قاطیش باشه

اره سفید و ابیم خیلی خوبه 

مخصوصا اگه آبیش پراکنده و تیره باشه

طوسی رنگش خیلی خنثی هستش

باید با یه رنگ جیغ ست میکردی

مثل زرد 

سفید اونو بدتر خنثی میکنه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
صورتی روشن

خب الان برای صورتی روشن چیزی که باب هست رنگ کرم خاکستری و طوسی و سفیده که خودتونم فراوون میبینید تو خیابون و نمیشه از شیکیش و ترکیب زیبای این رنگ چشم پوشی کرد ولی خب چون زیاده و خاص بودنشو از دست داده انتخاب جسورانه تر آبی ملایم   هلویی  ارغوانی  و سرمه ای هست که اوتم باید ترکیبی باشه مثلا شال صورتی سرمه ای با مانتو سرمه ای

شال سفید بگیرم بده؟ سفیدی ک رنگ ابی یکم قاطیش باشه

نه سفید نگیر لطفا.  اون دوستمون گفت زرشکی .  انتخاب خوبیه واقعا. منم مانتوم طوسیه  شالم  قرمز  به  زرشکی میخوره واقعا قشنگه

Karma😊

روسریتو طوسی یا سفید نگیر استایلت خیلی یدست و تکراری میشه

اگه تیره دوس داری سرمه ای یا مشکی بگیر اگه روشن دوس داری کالباسی

میتونی ام ی روسری بگیری ک ترکیبی باشه تک رنگ نباشه 

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد
روسریتو طوسی یا سفید نگیر استایلت خیلی یدست و تکراری میشه اگه تیره دوس داری سرمه ای یا مشکی بگیر اگ ...

با زرشکی یا رنگ  کاراملی ام خیلی قشنگ میشه 

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد