بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 عنوان روز تعطیل 73 بازدید | 8 پست اه از دست شوهرم اعصابم خورده میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔 1399/12/22 | 23:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 دوماهه هر جمعه بخاطر کار هاش از صب تا شب نبودهامروز که خونه بود از صب فقط یا فیلم دید یا تو اینستا سرگرم بود میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 ..ن کمک کرد ک یکم خونه تکونی کنیم...نه منو برد خرید برای عید و خونهساعت ۸ هم دوش گرفت و خوابید😪😪متنفرررررم از جمعه هایی ک خونه بمونمانگار ک دیوارای خونه منو میخوان بخورن...همه روزا خونه ام ها اما جمعه ها نمیتونم تحمل کنم میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 چیکاربایدمیکرد؟ میدونه اخلاقمو از طرفی خرید خوراکی داشتم...میوه و سبزیجات و حبوبات و اینااونم حتی حاضر نشد ببرم همش ب فکر خودشههه میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
مهگل۲۹ عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 3143 میدونه اخلاقمو از طرفی خرید خوراکی داشتم...میوه و سبزیجات و حبوبات و اینا اونم حتی حاضر نشد ... بش گفتی ونبرد؟
بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 بش گفتی ونبرد؟ اره چندددد بار گفتماون اعتقادش اینه ی جمعه خونه بمونه استراحت کنهمن اما دوست ندارم...چون بجز جمعه وقت نداره باهم بریم بیرون میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
مهگل۲۹ عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 3143 اره چندددد بار گفتم اون اعتقادش اینه ی جمعه خونه بمونه استراحت کنه من اما دوست ندارم...چون بجز جمع ... نگران نباش مرداهمه همینن منم ازصبح خونه تکونی داشتم تازه اومدم درازکشیدم یعنی کف پاهام داره میسوزه ازدردازبس که کارکردم امروز شوهره هم پاشد صبحونه وناهاروشامشو خوردرفت پیش مامانش شبم شامشوخورد وهمش توگوشی بعدم خوابید😕
بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 نگران نباش مرداهمه همینن منم ازصبح خونه تکونی داشتم تازه اومدم درازکشیدم یعنی کف پاهام داره میسوزه ا ... از دست این مردا...خسته نباشی عزیزمکاش یکم بفهمن ولی...من شهر غریبم..اینجا ن دوست دارم ن فامیلواقعا فقط با خودش میتونم برم جایی اما درکم نمیکنه بخدا افسرده شدم از دستش دیگه میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔