عزیزم شما حتما به دکتر مراجعه کن کسی اینجا متخصص پستان نیست باشه هم چکاب لازمه از نزدیک
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
به نیازمندان کمک کنیدخیلی از نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن به بچه های کار غذا و میوه بدید استرس عااامل اکثر بیماری هاست به تغذیتون اهمیت بدید اهدا عضو رو تبلیغ کنید در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است بخشش صبر محبت کردن را تمرین کنید
نزديك پريودي درد دارم ... اين غده ها رو توي هر دو سينم حس ميكنم
احتمالاً کیسته نگران نباش من هم دارم تازگیا سعی میکنم بهش فک نکنم تند تند نرم سونوگرافی بیشتر استرس میده و استرس کیست رو زیاد میکنه، البته برای اینکه مطمئن بشی لازمه بری دکتر سونو بشی معلوم میشه کامل خیالت راحت میشه، خطرناک نیست اصلاً فقط آدم خودش استرس وارد میکنه.
با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
اخه اين همه كيست؟؟ منظورم اينه وقتي دست ميزنم پر از غده هست... شما وقتي خودتون رو معاينه ميكنيد همين ...
اونا همشون توده نیستن بعضیا که زیر دستتون میاد بافتهای خود سینهن دکتر باید معاینه کنه اونه که میتونه تشخیص بده و سونو هم میدی که کاملاً مشخص میشه نگران نباش فقط اولین فرصت برو دکتر که خیالت راحت شه.
با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤