2777
2789
عنوان

چرا سرد شد یهو؟

422 بازدید | 15 پست

سلام دخترا من حدود ۲ سالی میشه از با یه اقایی اشنا شدم و از مغازش خرید میکردم دوست بودیم فقط دوست دخترو اینا نه در حدی که ماهی یدفعه پیام میداد چن مدت پیش رفتم پیشش با مهربونیو خوشی حرف زد شوخی کردو اینا بعدشم که برگشتم خونه پیام داد اصرار کرد بریم بیرون من قبول نکردم خلاصه تا دو هفته احوال پرسی میکرد بعد از دو هفته یهو غیب شد در حدی که من گفتم چش شد یهو پیام دادم گف مریضیمو فلان گفتم برم پیشش ببینم واقعا مریضه یا داره منو میپیچونه رفتم دیدم بااع از منم سالمتره  با سردی یه سلامی گفت و من واقعا فهمیدم این سرد شده و داشت منو میپیچوند روم نشد بدون خرید برم بیرون یه چیزی گرفتمو برعکس اون سری که اصرار کرد بمون چن دیقه دیگه گفتم پس فعلا گفت خدافظ😳 هنگ بودما رفتم خونه زدم شمارشو پاک کردم

بنظرتون دوست دختری چیزی داره؟؟یا پیدا کرده؟ کنجکاو شدم بخدا😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو خودت دوست پسر داشتی با این حرفمیزدی یا این دوس پسرت بود؟😐 اخه با ماهی یبار چت نمیرن بیرون ک🧐

نه عزیزم من فقط خریدامو پیشش میکردم دوست پسرم نبود در حد آشنا فقط منظورم از پیشش ینی مغازش

اره دیگه .اقایون در ایران چیزی به اسم دوست معمولی حالیشون نمیشه

اخه میدونی چیه خیلی واسم تعجب اوره تا همین یه هفته پیش خیلی خوب بود یهو مگه میشه اینجور شد نمیدونم چش شد