2777
2789
عنوان

ازدواج

187 بازدید | 27 پست

سلام

من یه کاربر جدید هستم اولا ازتون ممنونم که میاین وبا دلسوزی جوابتونو میگین

من حدودا ۸ماهی هست بایه آقایی که داستانش خیلی مفصله آشناشدم وازماه دوم هم تصمیم ازدواج بوده چند باری حرف خواستگاری بعداز یک سال بوده من مشکلی ندارم تا یک سال حتی لازم میدونمش ولی چون پایبند خانوادم هستم وروحرفشون حرف نمیزنم واقعا میخوام تا چند ماه دیگه خانواده ها درجریان قرار بگیرن تا تکلیفم معلوم بشه .بیاین بهم کمک کنید چطوری عنوان کنم که دیگه بیاین جلو

خیلی سختمه که بگم چون نمیخوام به هیچ وجه فکر کنه من خیییلی مشتاقم وازاین حرفا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم شاید بهتر باشه کمی ازشون دوری کنین جوریکه حس کنن رابطتون در حال خراب شدنه اینجوری شاید خودشون پیش قدم بشن برای ازدواج

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

عزیزم خواستگاری رسمی هیچ منافاتی با ادامه آشنایی نداره. حتمأ بگو. مشتاق نباشم یعنی چی؟ میخوای تکلیفتو بدونی. شاید خانواده ها موافقت نکردن عمرت چرا تلف بشه. در ضمن اگه امروز فردا کرد بدون نمیاد

اجازه دهید این چند ماهم بگذره 

شناخت تون تکمیل تر بشه 

اگه تو این مدت رابطه ی نزدیکی نداشتید بزارید سر حرفاتون و وعده هاتون بمونه 

بعد یک سال رسما ازشون بخواهید کار رو به اتمام برسانند 

شاید برنامه های برای آینده تون در نظر داشته باشند 

موفق و پیروز باشید

🙏🙏هرگز امید را از کسی سلب نکنید، شاید تنها دارایی اش باشد 🙏🙏
عزیزم خواستگاری رسمی هیچ منافاتی با ادامه آشنایی نداره. حتمأ بگو. مشتاق نباشم یعنی چی؟ میخوای تکلیفت ...

باشما موافقم ولی ایشون چون همه دوستاش با دوس دختراشون بدون مخالفت خانواده ازدواج کردن میگه وقتی ماها بخوایم چرا خانواده ها نخوان

خب بهش بگوبیاددیگه بامادرش وازت خاستگاری کنن این همه وقت منتظرشدی دیگه باهمدیگه هم آشناشدیداخلاقش .چی دوسداره اینارومیدونی ؟انشاالله بهم برسید بهش بگو بزاربیادخاستگاریت ک ازبلاتکلیفی خلاص بشی

خب بهش بگوبیاددیگه بامادرش وازت خاستگاری کنن این همه وقت منتظرشدی دیگه باهمدیگه هم آشناشدیداخلاقش .چ ...

پسر خوبیه خدایی واز خیلی لحاظ شبیه همیم وگرنه من کسی نیستم که انقد ادامه بدم اینم بگم خیلی اذیتش کردم پاپس نکشیده مطمئنم قصدش ازدواجه ولی خوب خیلی اذیتم

باشما موافقم ولی ایشون چون همه دوستاش با دوس دختراشون بدون مخالفت خانواده ازدواج کردن میگه وقتی ماها ...

اصلأ شاید خودت خونوادشو ببینی و نخوای. در ضمن باید تکلیف شما روشن بشه. شما الان نه نامزد داری نه در شرایطی هستی که بتونی به کس دیگه ای فکر کنی اینجوری سنت میره بالا.