2821
2789
عنوان

کمک مواد مخدر

198 بازدید | 32 پست

پسرم 15سالشه مشکوک به مصرف سیگار وحشیش است علایم مصرفش چیه و آیا آزمایشی است که مشخص کند که مصرف میکنه یا نه لطفا کمک کنید دارم می می رم از غصه

خدایا لطفا منو تنها نذار

آزمایش ادرار

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چت میکنه اره ازمایش بده مثبت میشه چت فاز میگیره بستگی ب فازش داره خنده گریه عصبی چرت و پرت گفتن چشاش قرنز میشه خواب الود میش 

در کل تا اولشه ترکش بده از سرش بیوفته

خدایا خوشگلیامو خوشگلتر کن🥴🤤

خدا کمکت کنه 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
ینی‌خونه میاد‌دهنش‌و لباساش‌بو نمیده؟

اول چرا بوی سیگار میداد دعوا کردم باهاش نصیحت گفت دیگه نمی کشم الان بو نمی ده اگه حشیش بکشه بو داره

خدایا لطفا منو تنها نذار
من پسرم ۱۳سالشه تا حالا هیچ جا تنهایی نذاشتم بره حتی تو کوچه هم باهم میریم مگه تو بچه ۱۵سالتو چقدر ا ...

با دوستانش می ره پارک برای فوتبال من خیلی تلاش کردم که تو خونه بمونه حرفیش نشدم پسرم از بچه های بیش فعال بود من این قدر با این بچه زجر کشیدم پیرم کرده امروز گفتم خدایا کاش من نازا می بودم

خدایا لطفا منو تنها نذار
با دوستانش می ره پارک برای فوتبال من خیلی تلاش کردم که تو خونه بمونه حرفیش نشدم پسرم از بچه های بیش ...

عزیزم اشتباه از خودت بوده نباید از همون اول اجازه بش میدادی هر جا هم خواست بره خودت لباس بپوش باهاش برو چی از بچه واجب تر