2777
2789
عنوان

یه ثانیه بیاید 😭😭😭

178 بازدید | 13 پست

ابروهامو قاب کردم خلاصه اینقدر عصابم خورد یه تیکشو کندم خراب نشده ک الانم دارم از استرس میمیرم اخه چرا کنده شد؟ خودش میریزه؟؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خشک میشه میریزه طبیعیه 

خودم کندم نریخت که الان با امروز میشه 4 روز طبیعیه بعدا نرم ارایشگاه بگه گند زدی به ابروهات 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
اره حتی شاید درصد بیشتری بریزه نگران نباش طبیعی 

خودم کندم نریخت که  اینجوری از لایه های با ناخون کندم کنده شد

دفعه اول طرف بهم گفت تا سه روز اب به ابروهات نخوره

دفعه بعد یه جا دیگه رفتم طرف با پنبه هی محکــــــم ابروهامو میسابید

بعد گفت ابروهاتو اول بشور بعد برو خونه

با این اوصاف فک نکنم چیزی بشه

چیزیم شد ، ترمیم داره

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
دفعه اول طرف بهم گفت تا سه روز اب به ابروهات نخوره دفعه بعد یه جا دیگه رفتم طرف با پنبه هی محکـــــ ...

برا منم گفت تا سه روز نشور از حرصم رفتم هم شستم الان هم کندم یه کوچولو

دفعه اول طرف بهم گفت تا سه روز اب به ابروهات نخوره دفعه بعد یه جا دیگه رفتم طرف با پنبه هی محکـــــ ...

ببین واسه من تابه تا شده یکی بالا یکی پایین اون تو ترمیم درست میشه یا ن به خاطر همون عصابم خورد شد کندم 

اشکال نداره دیگه دست نزن ترمیم رفتی درست میشه نگران نباش عادیه

ببین ابروهام تا به تا شده یکیش بالا یکیش پایین به خاطر همون عصابم خورد شد این تو ترمیم درست میشه یا همینجوری میمونه 😭😭

ببین ابروهام تا به تا شده یکیش بالا یکیش پایین به خاطر همون عصابم خورد شد این تو ترمیم درست میشه یا ...

الان چون تازس ورم داره اره تو ترمیم قابل درست شدنه 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
برا منم گفت تا سه روز نشور از حرصم رفتم هم شستم الان هم کندم یه کوچولو

خب الان مشکلت چیه که داری این کارارو می کنی ؟

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
خب الان مشکلت چیه که داری این کارارو می کنی ؟

تابه تا شده یکیش بالا یکیش پایین 😭😭