2777
2789
عادت داره درومن براش بازکنم حتی اگه ده نفر دیگم باشن خونمون، انرژی میگیره از این کار   خس ...

شوهر منم کلید داره ولی همیشه درو میزنه تا من باز کنم‌. نمیدونم مردم ازاره یا دوس داره من درو باز کنم 😂😂😂 

چ مرد پر انرژی ای

😍هنوز ازدواج نکردیم دعا کن ازدواج کنیم😍

ولی اخلاقش اینه

زمانهایی که ناهار میرم خونشون از سر کار میاد همینطور پر انرژی درو باز میکنه😍❤️وای دلتنگش شدم😔خداکنه زود تمام بشه این دوری 

آهای تویی که داری این نوشته رو میخونی!!!! آره باخودتم! از خدا میخوام اگر به صلاحته به همه ی آرزوهای خوب و قشنگت برسی😍یه لبخند بزن 🤗فقط همین  به عشق همین لبخندت این امضارو نوشتم.       ❤️🧡💛💚💙💜🖤:) ما دوتا عاشق هستیم که همدیگرو خیلی میخوایم دعاکنید بهم برسیم❤️🌺ان شاء الله در1401/4/14ما بهم رسیدیم و خدا حاجت روامون کرده عشقم:) ❤️ما بهم میرسیم مطمعنم مخالفت ها تموم میشه و ماهم ازدواج میکنیم جانانم:) 💚به امید اینکه بیام سال 1401تاپیک بزنم که عقدمون ان شاء الله💛 👩‍❤️‍👨😍👍🧡وخدایی که بشدت کافیست🧡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😍هنوز ازدواج نکردیم دعا کن ازدواج کنیم😍 ولی اخلاقش اینه زمانهایی که ناهار میرم خونشون از سر کار ...

ان شا الله😊💕

خدایا اگه اون قسمت من نیست من دیگه ازدواج نمیکنم همه قسمت ها و نیمه ها برا خودت😔

من تا میاد تمام حرفایی که آماده کردم و یادم رفته بود و بجا بهش میگم اعصابش که خورد شد خیالم راحت شد میگم بیا چایی بخور نمیخوره منم میگم بذرک یباه که نمیخوای اونم پا میشه باز میره بیرون 

الکی مثلا😭😭🙉🙉😱😱😱

💔من دختر روز ای تنهایی باهرعذاب تازه جنگیدم از غصه فردا نگو بامن که روز ای بدتراینم دیدم💔
ان شا الله😊💕

😍❤️

آهای تویی که داری این نوشته رو میخونی!!!! آره باخودتم! از خدا میخوام اگر به صلاحته به همه ی آرزوهای خوب و قشنگت برسی😍یه لبخند بزن 🤗فقط همین  به عشق همین لبخندت این امضارو نوشتم.       ❤️🧡💛💚💙💜🖤:) ما دوتا عاشق هستیم که همدیگرو خیلی میخوایم دعاکنید بهم برسیم❤️🌺ان شاء الله در1401/4/14ما بهم رسیدیم و خدا حاجت روامون کرده عشقم:) ❤️ما بهم میرسیم مطمعنم مخالفت ها تموم میشه و ماهم ازدواج میکنیم جانانم:) 💚به امید اینکه بیام سال 1401تاپیک بزنم که عقدمون ان شاء الله💛 👩‍❤️‍👨😍👍🧡وخدایی که بشدت کافیست🧡
😂😂

اهل چایی واینام نیس راحتم.

۳۴ سالشه چایی نخورده ونمیخوره 

میگم ک کلا عجیبه .وقتی کثیف وخسته میاد میره حمام بعد میره ناهارشو رو گاز برمیداره  میخوره اخبار نگا میکنه بعد ما میریم طرفش 

بداخلاق نیستا ولی خب کم حوصله هس

انشالله زود برین سر زندگیتون  . نامزدین؟

نه کاش نامزد بودیم

4ساله باهمیم

مامانم و ابجیام اطلاع دارن

بابام مخالف به ازدواجمون هست ولی ما خیلی همو دوس داریم گفتیم فعلا صبر میکنیم ک ازدواج کنیم به امید خدت

شوهر منم کلید داره ولی همیشه درو میزنه تا من باز کنم‌. نمیدونم مردم ازاره یا دوس داره من درو باز کنم ...

الهیی خوب هر مردی دوس داره خانومش درو باراش باز کنه پدر منم همینطوره😅

2790
2778
2791
2779
2792