2777
2789

پسرم در و باز میکنه میاد داخل میگه جیگر پامیشم میرم استقبالش رو بوسی میکنه 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدای کلید در پارکینگ ک میاد زودی میرم در ورودب رو باز میکنم منتظر میشم با روی باز که بیاد بعد یا دست میدیم یا بغل و بوس و سلام خوش اومدی خسته نباشی دو طرف میگیم و میرم سراغ چای یا غذا یا شربت میپرسم هرکدومو خواست میبرم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

کلید میندازه به در ولی من زودتر راز میکنم درو و اویزونش میشم و میچلونمش😅

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
2790
2778
2791
2779
2792