2777
2789
یک جن همراه شماست ولی اصلانترسیدشب هاکنارتون قرآن بگذاریدفقط یک قرآن کوچک که بتونیدهمه جاباخودتون بب ...

باور میکنی حسش میکنم وقتی میرم حموم انگار صدای در میاد نگاه میکنم هیچی نیست یا مادرشوهرم انگار حرف میزنه ولی کسی نیست یه بار به وضوح صدای شوهرم از خونه شندیدم وارد شدم هیچکس نبود اصلا خونه نبود این جن برام ضرر داره؟میخواد اذیتم کنه

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله اسم کسانی که میخواین بگیرین اسم خودشون وپدرومادرانشون

عزیزم واسه منم بگیر شوهرم محمود مامانش عصمت. لطفا😢😢😢

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕
باور میکنی حسش میکنم وقتی میرم حموم انگار صدای در میاد نگاه میکنم هیچی نیست یا مادرشوهرم انگار حرف م ...

بله میخواداذیت کنه باخودتون همیشه یک قرآن کوچک حمل کنیداگراذیت می کندیک جن کافرهست

بله اسم کسانی که میخواین بگیرین اسم خودشون وپدرومادرانشون

اسم خودم نیلوفر نام مادرم گلپری و نام پدرم عبدالحمید

اسم خواهرم مهلا نام مادر گلپری و نام پدرم عبدالحمید

تو همه امید منی ❤

بله میخواداذیت کنه باخودتون همیشه یک قرآن کوچک حمل کنیداگراذیت می کندیک جن کافرهست

لطفا درخواستمو قبول کن 🥺🙏🏻

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃

فقط صدا کردنش هست یا وقتی نماز میخونم همش حس میکنم پشت سرم یه چیزی هست دوتا لباس زیرم رو برداشته چیکار کنم بره و لباسام رو پس بده اخه خیلی دوستشون داشتم

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
اسم پدرشون واسم خودتون ومادروپدرتون بایدازساعت ۱۲ به بعدبگیرم

تو خصوصی درخواست دادم اگه قبول کنی میفرستم

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕