2777
2789
عنوان

بزرگ کردن سینه

693 بازدید | 38 پست

ممنونم از همه نظرتاتتون 

ماساژ با روغن و ورزش یه مدت انجام دادم قطع کردم

الانم طبق نظراتون دیدم بهترین راهش همین ماساژ با روغنه

بازم ممنونم که راهنمایی کردین لطفتون مستدام 😊😘

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اقایوون حملهههه😑😷

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

چقد تاثیر داشت؟

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  
داداش دوستم روغن خراطین میزنه براش اثر داشته  صد درصد اثرداره برای بزرگ کردن

داداش دوستت.؟😓😨

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")