2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوشنبه بیست وپنجم‌اسفند‌اول ‌ماه شعبان المعظم

بنده کاربر مرد هستم...خواهرم درخواست نده...اگرم درخواست دادی پیام نده...نمیخام باهیچ نامحرمی ارتباط خصوصی داشته باشم...امان از گناه...امان از روسیاهی...امان از روزی که نزدپروردگارحاضربشیم واز سنگینی گناه ومعصیت خجالت زده باشیم!
جدی؟

بله 

ماه های قمری عبارتند از 

محرم 

صفر 

ربیع الاول 

ربیع الثانی 

جمادی الاول 

جمادی الثانی

رجب

شعبان 

رمضان 

ذی الحجه 

ذی العقده

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "
بله  ماه های قمری عبارتند از  محرم  صفر  ربیع الاول  ربیع الثانی  ...

ممنون عزیزمم🙏🙏😘

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
دوشنبه بیست وپنجم‌اسفند‌اول ‌ماه شعبان المعظم

ینی ۲۵اسفند اول ماه قمریه؟ اخه یکی تو سایت گف روز اول ماه قمری موهاتو کوتاه کن واسه همین میخواستم ببینم دقیقا چه روزی میشه اشتباه نکنم 

آره دوشنبه اول شعبانه ،  هرگاه روز اول ماه قمری روز دوشنبه باشد  شروع به خواندن سوره واق ...

اخی اینو گفتی یاد معلم دوران راهنماییم افتادم باهمین نذر سوره واقعه روز دوشنبه بعد چند سال دوقلو باردار شده بود