ماهرخ۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 531 عنوان چیکار کنم ؟؟؟ 50 بازدید | 11 پست خفاش های شب نشین👀👀 چیکار کنم خوابم ببره ؟خستمممممه ولی خوابم نمیبره 😭😭😭 💒💏💗👫💟💐💌💑 خدا جونم شکررررررت❤❤برای داشتن همـسر عزیزم و دختـرقند عسلم 👪 1399/12/22 | 03:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtaaeee عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 3894 من خابم میاداا پام درد میکنه😐این گوشی بره کنار خابت میگیرع🙄😅
سباااا عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 19325 خفاش نیستیم جغدیم تامام😎🦉 من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....
ماهرخ۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 531 من خابم میاداا پام درد میکنه😐 این گوشی بره کنار خابت میگیرع🙄😅 آخی عزیزم چیشده پات؟چهل بار گزاشتمش کنار نمیشه که نمیشه😄 💒💏💗👫💟💐💌💑 خدا جونم شکررررررت❤❤برای داشتن همـسر عزیزم و دختـرقند عسلم 👪
ماهرخ۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 531 خفاش نیستیم جغدیم تامام😎🦉 ترکیبی هستین تمام😄😘 💒💏💗👫💟💐💌💑 خدا جونم شکررررررت❤❤برای داشتن همـسر عزیزم و دختـرقند عسلم 👪
ماهرخ۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 531 من از سرماخوردگی دارن تلف نیشم درکت میکنم منم یک هفته مریض بودم همش دکتر بودم امروز یخورده حالم بهتر شده حتما برو دکتر نزار اینطوری بمونی 💒💏💗👫💟💐💌💑 خدا جونم شکررررررت❤❤برای داشتن همـسر عزیزم و دختـرقند عسلم 👪
mahtaaeee عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 3894 آخی عزیزم چیشده پات؟ چهل بار گزاشتمش کنار نمیشه که نمیشه😄 نمیدونم بیشتر شبا ساق پام درد میگیره😆😅 منم مث تو بد معتادم
راحیلمامان عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 7142 درکت میکنم منم یک هفته مریض بودم همش دکتر بودم امروز یخورده حالم بهتر شده حتما برو دکتر نزار اینطوری ... اره،شانس من این دوروز تعطیل بود،از گلو درد آبریزش بینی خوابم نمیبره،بینیم کپ کپ شده
ماهرخ۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 531 نمیدونم بیشتر شبا ساق پام درد میگیره 😆😅 منم مث تو بد معتادم آخی عزیزم منم یادمه یه شب تو خواب ساق پام گرفت از شدت درد جیغ میکشیدم شوهرم نصفه جون شده بود بیچاره😄😄ولی حتما برو دکتر برای پات اتفاقا زیاد اهل گوشی نیستم 💒💏💗👫💟💐💌💑 خدا جونم شکررررررت❤❤برای داشتن همـسر عزیزم و دختـرقند عسلم 👪
ماهرخ۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 531 اره،شانس من این دوروز تعطیل بود،از گلو درد آبریزش بینی خوابم نمیبره،بینیم کپ کپ شده آخی عزیزم تا میتونی آبجوش عسل بخور ،،قرص استامینوفن،،، و برای بینیت هم که گرفتس ترموراب یا همون ویکس بزن عالیه 💒💏💗👫💟💐💌💑 خدا جونم شکررررررت❤❤برای داشتن همـسر عزیزم و دختـرقند عسلم 👪
سباااا عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 19325 ترکیبی هستین تمام😄😘 بعلههه🤣🤣💙💙 من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....