2777
2789
عنوان

بارداری😕

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 77 پست
ایشالا. حتما عروسی بگیر. بعدا میمونه تو دلت

آره من عاشق عروسیم. بخاطر کرونا نگرفتم و اومدم سر زندگیم تا بعد کرونا بگیرم. لطفاً تاپیک آخرم رو بخونید نظر بدید ممنون میشم. 

اسی چطوری این۵ سال جلوگیری کردی که موفق بودی ؟ من دنبال یه روش مطمئن هستم چون شوهرم از قرص و ک ا ن د و منتفره. 

ولی من از طبیعی خیلی میترسم اونم فقط همینو قبول داره 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 اگه دوست داشتی جواب بده. 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من واقعا دوست ندارم یعنی هیچی هر روزم بی علاقه تر😭و شوهرمم یجوری ناراحته و بقول خودش میگه هرکس جز ت ...

خب گناه داره اذیتش نکن ، برو روانشناس افسردگی گرفتی ،چندماه برو حالت که خوب شد بعد بچه دارشو

آره من عاشق عروسیم. بخاطر کرونا نگرفتم و اومدم سر زندگیم تا بعد کرونا بگیرم. لطفاً تاپیک آخرم رو بخو ...

من روشم طبیعی بود. البته شوهرمم مشکل ضعیفی اسپرم داشت. ولی ما بیخبر بودیم و روشمون طبیعی بود

من روشم طبیعی بود. البته شوهرمم مشکل ضعیفی اسپرم داشت. ولی ما بیخبر بودیم و روشمون طبیعی بود

یعنی طبیعی مطمئنه؟ ما یک‌ساله طبیعی جلوگیری داریم اما من خیلی میترسم. 

حالا از کجا بفهمم اسپرم‌ شوهر ضعیفه یا قوی ؟ 

ممنون که جواب دادی خانم گل 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
آره من عاشق عروسیم. بخاطر کرونا نگرفتم و اومدم سر زندگیم تا بعد کرونا بگیرم. لطفاً تاپیک آخرم رو بخو ...

من کاملا طبیعی بدون هیچ جلوگیری هیچیا هیچی برای همین همسرم میترسه ی موقع عقیم باشیم یکی مون بعد برای درمان ب مشکل بخوریم

من آدمایی ک انقدر برا بچه دار شدن هزینه کردن رو درک نمیکنم هیچ وقت 😞

چون هنوز به اون شدت از خواستن نرسیدی. هنوز به اون حد نرسیدی که بشنوی یکی حامله است اشک تو چشات حلقه بزنه و به خدا بگی چرا واقعا؟؟؟؟؟ 

باید به اون از خواستن برسی تا درک کنی مارو. الان تو حس نفرت داری به بچه. دقیقا نقطه مقابل ما. همونطور که من تورو درک نمیکنم

یعنی طبیعی مطمئنه؟ ما یک‌ساله طبیعی جلوگیری داریم اما من خیلی میترسم.  حالا از کجا بفهمم اسپرم ...

خواهش میکنم. برید آزمایش اسپرم بده. متوجه میشید میزان قوی بودن همسرتو

من کاملا طبیعی بدون هیچ جلوگیری هیچیا هیچی برای همین همسرم میترسه ی موقع عقیم باشیم یکی مون بعد برای ...

وای مگه میشه بدون هیچ روشی ؟؟ 

معذرت می‌خوام یعنی همسرتون وقتی ارضا میشن خودشون رو داخل شما تخلیه می کنند و تا الان باردار نشدید ؟؟ شاید اشتباه می کنید. ببخشید واضح گفتم شرمنده 

چون هنوز به اون شدت از خواستن نرسیدی. هنوز به اون حد نرسیدی که بشنوی یکی حامله است اشک تو چشات حلقه ...

چی بگم بخدا الان خواب بودم از کابوس بچه دار شدن پریدم از خواب😪😭

استارتر جان ببخشید زیاد سوال پرسیدم چون منم دقیقا شرایط شما رو دارم با این تفاوت که چند ماهه ازدواج کردم.