2777
2789
عنوان

بارداری😕

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 77 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید افسردگی گرفتی ،با روانشناس صحبت کن

آره منم با شما موافقم. این حجم از نفرت اصلا طبیعی نیست. نباید بهش دامن بزنی. چون میل به بچه دار شدن تو غریزه است. اگه اینطور نباشه باید حتما بری مشاوره 

آها بسلامتی. واسم شما دیگه وقتشه و منطقیه اگه بخواد . من چند ماهه سر زندگی خودمم فقط.  خانواده ...

میگند ولی من برام مهم نیس شوهرمم جدیدا یکم ناراحته ولی من واقعا نمیدونم باید چکار کنم

میگند ولی من برام مهم نیس شوهرمم جدیدا یکم ناراحته ولی من واقعا نمیدونم باید چکار کنم

من که خیلی برنامه دارم و تا چند سال آینده نمی‌خوام بهش فکر کنم چون شاغلم و دارم فوق لیسانس میخونم و قرلره بعد کرونا عروسی بگیریم و.... 

دعا کنید حامله نباشم😭😭😭

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
نزدیک 7 ساله ک ازدواج کردیم عروسی 5 ساله ولی واقعا هر روز دعا میکنم عقیم باشم😭

حالا کار خدا رو باش

من دارم هلاک میشم از بی بچگی

آرزوم داشتن یه بچه‌س

کاش سر از حکمت خدا در میاوردیم...

کاش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد... 🙏❤️
دست خودم نیس ی بچه رو نهایت نیم ساعت بتونم تحمل کنم

منم واسه بچه دیگرون اینطوربوذم ولی بچه خودت فرق داره ها.یجوری مهرش بدلت میفته که نمیخوای ی دیقه زمین بذاریش.ایشالاهرچی صلاحتونه همون شه

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
آره چون میگن جدیدن اینجوری شدن

من واقعا دوست ندارم یعنی هیچی هر روزم بی علاقه تر😭و شوهرمم یجوری ناراحته و بقول خودش میگه هرکس جز تو بود یا الان حامله بود یا زندگی نمیکردم باهاش چون از ته قلبم دوستت دارم و نمیخام از دستت بدم سخت نمیگیرم بهت ولی فک نکن حواسم نیس😞

وای نگو اینطوری. من ۱۰ میلیون هزینه کردم بچه دار بشم

واسه ای وی اف شما کلا ۱۰ملیون هزینه کردین؟

کاش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد... 🙏❤️