2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن بچه

122 بازدید | 16 پست

بچه ها دختر من ۱۹ ماهشه من حدود یه هفته س که هی میبرم سرویس و خوب گاهی اونجا کارش انجام میده به زور بازی با اب . گاهی هم زودتر از اینکه بره سرویس یهو شلوارش خیس کرده و همه جا نجس کرده 

اصلا دلم نمیکشه نماز بخونم ادیت میشم

حالا گفتم زوده گفتم بزارم تا دو سال نیمه شد باز شروع کنم 

به نظرتون اون موقع بهتره ؟

اخه من باردارم تا دخترم دوساله بشه یه تو راهی دیگه دارم نمیخوام به سختی بیفتم 

حالا سوالم اینه 👇👇

بچه هاتون چند ماهگی و چند روزه از پوشک گرفتید؟

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

من ۳ سالگی 

از صب تا ظهر گرفته شد و تمام😁😁

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو سال و هشت ماه گرفتم. قشنگ یه روزه یاد گرفت چون وقتش بود. اگه موقعش نباشه هر دوتون اذیت میشین.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
دو سال و پنج ماهگی گرفتم  چهل روز طول کشید تا کامل یاد گرفت.به نظرم زوده خیلی اذیت میشی تا یاد ...

اوووه چهل روز 

چرا این همه طول کشید مشتاق نبود همکاری نمیکرد؟

بچه ت دختر بود یا پسر عزیزم؟

اوووه چهل روز  چرا این همه طول کشید مشتاق نبود همکاری نمیکرد؟ بچه ت دختر بود یا پسر عزیزم؟

پسره.کلا پسرا دیرتر یاد میگیرن.یک ماه تموم اصلا نمیگفت.

اگه خودم سروقت میبردمش که خوب بود وگرنه شلوارشو خیس میکرد.دقیق یک ماه که تموم شد از فرداش جیششو کنترل کرد😁 خودش میگفت جیش دارم.تا یه هفته بعدشم همچنان تو شرتش پی پی میکرد اونم بعد از یه هفته یاد گرفت.

عجله نکن بچه رو نمیشه با زور از پوشک گرفت.

یه سریا میگن 18 ماهگی از پوشک گرفتن اما تا یکسال بعدش بچه همچنان خودشو شب و روز خیس میکنه.خب این چه پوشک گرفتنیه

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
۲۱ماهشه دخترم  میبرم دست شویی اونجا دست شویی نمیکنه میگن دوسال به بعد خوبه

اره عزیزم منم میبینم خیلی نمیفهمه ولی خوب نود درصد مواقع وقتی میبرم کارش انجام میده ولی خوب گاهی زودتر دستشوییش میگیره یا یادم میره اصلا چیزی نمیگه و برای پی پی هم اصلا قبلش نمیگه و تو دستشویی کارش انجام نمیده خیلی اذیت بودم همه جا نجس میشد 

گفتم ببندم گاهی که کار ندارم و تنهاییم هی پوشکش باز کنم ببرم سرویس بیارم باز پوشک کنم حداقل کم کم امادگی پیدا کنه

من دو سال و هشت ماه گرفتم. قشنگ یه روزه یاد گرفت چون وقتش بود. اگه موقعش نباشه هر دوتون اذیت میشین.

اره واقعا به خصوص که من باردارم کمر برام نمیمونه دخترمم نگم شیطون 

پسره.کلا پسرا دیرتر یاد میگیرن.یک ماه تموم اصلا نمیگفت. اگه خودم سروقت میبردمش که خوب بود وگرنه شلو ...

اره منم هی اینجا گفتن قبل یکسال بگیر ما گرفتیم ال بل 

قیمت مای بی بی هم گرون اونم برای دوتا بچه جوگیر شدم ولی الانم میبینم اصلا نمی ارزه

خب پوشکش کن ولی یوقتایی مثل صبحا پوشکو باز کن ببر دسشویی

اره دقیقا نظر خودمم همینه وقتی تنهاییم و کمتر بازیگوشی میکنه به حرفمه پوشکش باز کنم ببرم تا کم کم امادگی داشته باشه

اره منم هی اینجا گفتن قبل یکسال بگیر ما گرفتیم ال بل  قیمت مای بی بی هم گرون اونم برای دوتا بچ ...

واقعا اعصاب ادم خورد میشه بچه هم عصبی میشه.پسر من یه بار جیش کرد رو فرش عصبانی شدم خودمم خیلی  گریه کردم دفعه بعدی که تو شلوارش جیش کرد دیدم داره با ترس نگام میکنه.هزار بار خودمو لعنت کردم حیف 

بچه هامونن نه پوشک.

دو سه ماه دیگه صبر کن معجزه میشه چون بچه ها تو هر ماه کلی رشد میکنن از لحاظ جسمی و اعصاب.

اول دقت کن ببین شبا تا صبح جیش میکنه یا نه.

پسر من از 21 ماهگی که از شیر گرفتمش دیگه اصلا شبا جیش نمیکرد.از دو سال و چهار ماهگی صبح تا بیدار میشد پوشکشو باز میکردم میبردم دستشویی دوباره پوشک رو میبستم.تا یک ماه دقت کردم که چند ساعت یکبار جیش میکنه اولش نیم ساعتی پوشکشو چک کردم دیدم اذیت میشه دیگه دو سال و پنج ماه پوشکشو باز کردم.

آخرش فهمیدم 3 ساعت یه بار جیش میکنه دیگه کارم راحت شد موقعش که میشد میبردم دستشویی

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
واقعا اعصاب ادم خورد میشه بچه هم عصبی میشه.پسر من یه بار جیش کرد رو فرش عصبانی شدم خودمم خیلی   ...

اره عزیزم تو این چند روزه یه اطلاعاتی کسب کردم از ساعت های دستشوییش تقریبا مگه سردی یا اب زیاد بخوره زودتر جیش کنه

در کل اره من خودمم این حس دارم که هرچی دخترم بزرگتر بشه بهتر درک میکنه و چون حاملگی ناخواسته دلشتم مجبور شدم از ۱۵ ماهگی از شیر بگیرمش به خاطر اون شبا جیش نمیکنه مگر گاهی اوقات بیدار میشه اب بخوره یخورده جیش کنه یا نکنه که دقیقا صبح تا بیدار میشه زود میبرم سرویس اونجا یه عالمه جیش میکنه 

خیلی ممنون از کمکت