2777
2789
طبق تجربیاتم خواب خواب میاره موقع هایی که صبح زود بیدار میشم سرحال ترم

من صبح زود بیدار بشم مثل جنازه هستم😭حتی قهوه هم روم تاثیری نداره

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من صبح زود بیدار بشم مثل جنازه هستم😭حتی قهوه هم روم تاثیری نداره

چندبار بلند بشی عادت میکنی بیدار بشو چای قهوه هرچی دوست داری بخور ورزش کن یا پیاده روی بعد برو دوش بگیر ببین چقدر سرحال میشی به مرور انجام بده به یه بار دوبار فایده نداره ببین چقدر فرق میکنه  منم بیشتر وقتا میخوابم ولی وقتهایی که نمیخوابم سرحال ترم

💖عشقم خانواده ام💖
چندبار بلند بشی عادت میکنی بیدار بشو چای قهوه هرچی دوست داری بخور ورزش کن یا پیاده روی بعد برو دوش ب ...

همه اینارو انجام دادم اولش خوبه ولی بعد دوباره عین جنازه ها میفتم😭😭😭

از بیکاریه عزیزم  باید سرگرم بشی  در ضمن اینکه  چکاب کامل هم انجام بدی ببینی کم خونی ...

نه عزیزم بیکار چیه خانه دار هستم

شاید هم خونم

کم خونم

خوب از همونه  قرص آهن  مصرف کن   با ویتامین ب     زینک هم بخور یه مدت ببین خوب میشی یا نه  صبح زود که هر روز بیدار بشو ولی آهن هم بخور با ویتامین  خوراکی های مقوی بخور    

منم همینجور بودم آزمایش دادم گفت ویتامین های بدنت کم     هفته ای یه بار ویتامین دی    هفته ای دوبار زینک   هفته ای دوبار قرص کلسیم  اینا را طبق دستور پزشک مصرف میکنم خیلی بهتر شدم 

💖عشقم خانواده ام💖