2777
2789
عنوان

خود ، کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 30 پست
ففقط نگران خانوادمم ک چی سرشون میاد

در آینده اثر خودکشی ام را بر روی دیگران و زندگی آن‌ها و دردهایی که در آن‌ها ایجاد کرده می‌دیدم و تجربه می‌کردم. و دخترم را می دیدم که من را مقصر تمام مشکلاتش از زمان خودکشی می دید

اون که بله... حرفایه بقیه یه جورایی دخالت و سرک کشیدنه من اول متوجه موظوع نشده بودم  &nb ...

اره والا بین دانش آموزا وبچه ها خیلی زیادشده کاش بیشتربهابدن به علم روانشناسی توجامعه تواین سالهایدونه روانشناس خوب ندیدم تومدرسه

یه دخترخوشگله مهربونم عاشق کتابم استقلالیم تاپای جون خیلیم روشنفکرم  😋😍🤩💙💙💙💙     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که بله... حرفایه بقیه یه جورایی دخالت و سرک کشیدنه من اول متوجه موظوع نشده بودم  &nb ...

یک بار شنیدم کسی گفت که خودکشی یک راه حل غیر قابل برگشت و ابدی برای یک مشکل موقت است. 

نتیجه ی آن، جهنمی ابدی از تمام احساسات منفی است که سعی داشتید با خودکشی از آنها فرار کنید. 

زندگی برای همه سختی های خود را دارد و هیچ کس به طور کامل از آن مستثنی نیست. عزیزان می میرند، روابط عشقی شکسته می شوند، دوستان ما را رها می کنند، مال و اموال از دست می رود. حتی گاهی به جایی می رسیم که از خدا می خواهیم مرگ ما را زودتر برساند. این چنین دردی خیلی سهمناک است.

📍ولی به شما اطمینان می دهم که تا وقتی که زنده بمانید (و با خودکشی سعی در فرار نداشته باشید) موقتی خواهد بود. قبل از اینکه تصمیم به خودکشی بگیرید درباره آن خوب فکر کنید. زمانی بود که فکر می کردم زندگی من روی زمین جهنم است، تا وقتی که جهنم واقعی را دیدم! اکنون می بینم که سخت ترین روزهای زندگی من روی زمین به درد و ترسی که در جهنم حس می کردم حتی نزدیک هم نیستند. وقتی کسی خود کشی می کند این تنها چیزی است که بازماندگان درباره او به یاد می آورند. اینکه او کسی بود که خودکشی کرد!

اره والا بین دانش آموزا وبچه ها خیلی زیادشده کاش بیشتربهابدن به علم روانشناسی توجامعه تواین سالهایدو ...

چرا دانش آموزا،؟ چرا باید این اتفاق تو جوونان کشورمون زیاد دیده بشه؟!چرا خانواده ها بیشتر به این مسائل نسبت به فرزنداشون توجه نمیکنن  حتما یه مشکلی هست .... روان شناسایه مدرسه نمیدونم باید در موردشون چی بگم چون خودم تو چند سالی که تو مدرسه درس خوندم یه بارم ازشون کمک نخاستم چون حرفایه بی پایه و اساسشون فقط آدمو سردرگم میکنه... اول از همه خانواده  باید به درد یه فرزند گوش بدن و این مشکل رو از ریشه دریابند ... وگرنه تا  فرد به خودش کمکی نکنه هیچ کس نمیتونه بهش کمکی کنه 

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤
 چرا دانش آموزا،؟ چرا باید این اتفاق تو جوونان کشورمون زیاد دیده بشه؟!چرا خانواده ها بیشتر به ا ...

بخاطرفقردیگه چن تاشون بخاطراینکه گوشی نداشتن درس بخونن

یک بار شنیدم کسی گفت که خودکشی یک راه حل غیر قابل برگشت و ابدی برای یک مشکل موقت است.  نتیجه ی ...

خودکشی در نظر فرد یعنی پایان دادن به سختی های گذشته و آینده ....  قبول داری آدما چقد عجولن، وقتی گره بزرگتری تو زندگی میوفته  تنها به خودکشی فکر میکنن..     کلمه خودکشی رو تو ذهنمون بها دادیم و وسعت این تفکر  به نتیجه ای رسید  تا بتونیم دست به انجامش بزنیم ...  ریشه این خودکشیا از چیه؟!  به گفته شما برای فرار از سختی... یه انسان نادان میتونه اینکارو کنه چرا که   برای حل کردن به فرصت و صبور بودن احتیاج داریم ...  اینکه خودکشی ما رو راحت میکنه سخت در اشتباهیم..  یه گناه کبیره.. کبیرس ...  قطعا قبل از انجامش باید  تمام عواملو بسنجیم ... ارزش داره خودمونو نیستو نابود کنیم به خاطر چند تا  مشکل ... زندگی قشنگتر از این اتفاقاتاس . چرا که دید هر انسان با انسان دیگر متفاوت است 

چشما رو باید شست تا جور دیگر دید و زندگی کرد  تباهی رو میتونی رو با خودکشی چشید ... قطعا جز خمیدگی کمر پدر و  اشکو آهو ناله  مادر   غمگین و افسرده شدن خاهر و برادر  کسی دگ   به فکرت نیست یه مشت خاک سرد و فاتحه های روز پنج شنبه تنها فردو در برمیگیرد ....  درست فکر کنیم میتونیم بهتر تصمیم بگیریم 

بخاطرفقردیگه چن تاشون بخاطراینکه گوشی نداشتن درس بخونن

اینکه انسانی فقریه و نمیتونه خواسته هاشو برآورده کنه تقصیر هیشکی نیست ... خودکشی چیز مسخریه واقعا...   من نمیتونم درس بخونم چون فقیرم و  نمیتونم گوشی تهیه کنم باید خودکشی کنم ... فقیر بودن  سرنوشتیه که باهاش باید دستو پنجه نرم کرد تا گذر زمان ماهم به نونو نوایی برسیم ...چرخ روزگآر همیشه یکسان نیست روزی میچرخه و این چرخش آدما رو در موقعیت های مختلفی قرار میده ..  پس بجایه غصه و ناراحتی لذت ببریم ....

اینکه انسانی فقریه و نمیتونه خواسته هاشو برآورده کنه تقصیر هیشکی نیست ... خودکشی چیز مسخریه وا ...

خدا سلامتی بده

همچنین❤حس مییکنم تاپیک اسیو تسخیر کردم خیلی حرفام طولانی شد😂

نه باو راجب این مباحث ساعت هابایدحرف زد 

نه باو راجب این مباحث ساعت هابایدحرف زد

موافقم اما کسی نمخواد بشنوه چون حس میکنن بهترین کار همینع  هزاران بار به خودکشی فکر کرد اما باید بعدش تصمیم گرفت 

من خودم یه چند بار همین فکرایه مسخره اومد تو سرم امت من به دنیا اومدم تا زندگی کنم و زندگی ببخشم 😂😂دیگ گذاشتم کنار  خداروشکر 

موافقم اما کسی نمخواد بشنوه چون حس میکنن بهترین کار همینع  هزاران بار به خودکشی فکر کرد اما بای ...

منم یه چن سری اقدام کردم خیلی سخته جسمت میخادزنده بوده اماروحت میخادبمیره دیدم آدمش نیستم فقط بخاطرخودم بیخیال شدم،چون مامانم گفته بودبهم خودکشی کن خانوادم مشکلی نداشتن....،اما چه کنیم تاشقایق هس زندگی بایدکرد

منم یه چن سری اقدام کردم خیلی سخته جسمت میخادزنده بوده اماروحت میخادبمیره دیدم آدمش نیستم فقط بخاطرخ ...

اوه چه دردناک... زندگی میکنی برای خودت نه برای دیگران... هممون در روز میمیریمو زنده میشیم  مگه همه تفکراتمون فقط به خودکشی و مرگ بعدش ختم میشه 

میشه گرسنگی یه کودکو دید مردو دقایقی دوباره برگشت 

میشه  بی پناهی خانواده ای دید مرد و دوباره دقایقی بعد به زندگی ادامه داد...  هممون تو حالتایه مختلفی میمیریم اما حس نمیکنم... سخته اما میشه  ... چون من میتونم از پس هر مشکلی بر بیام ... دیگ هم بهش فکر نکن  

اوه چه دردناک... زندگی میکنی برای خودت نه برای دیگران... هممون در روز میمیریمو زنده میشیم  مگه ...

دقیقا،اره بهش فکرنمیکنم اون موقع نوجوون بودم سن بدی بودولی الان خودمو باخوندن کلی کتاب توحوزه روانشناسیوگوش دادن به فایلای روانشناسی وشرکت تو سمینارواینانگه داشتم قانون جذبو،هدف دارم وزندگی باسم خیلی معنادارشده حتی درس خوندن که ازش متنفربودم ورزش کردن ونقاشی کشیدن الان شدن جزوعلایقم🤗