2777
2789
عنوان

🔺️ عواقب خیانت

290 بازدید | 4 پست

💔         

••••••••• عواقب خیانت•••••••••

● مچ تان گرفته می‌شود.

● همه را از خودتان ناامید می‌کنید.

● به یک الگوی بد تبدیل می‌شوید.

● اعتبار اخلاقی‌تان را از دست می‌دهید.

● همسرتان دچار مشکل اعتماد خواهد شد.

● استاندارد زندگی را از دست می دهید.

● روابط تان را از دست خواهید داد.

●حتمال ابتلا به بیماری‌های مقاربتی در شما افزایش خواهد یافت.

● مرغ همسایه غاز نیست.

● چیزی که از دست می‌دهید بیشتر است .

مشکل اینجاست که این چیزها نیازمند فکر کردن است و فکر کردن آخرین چیزی است که یک خیانتکار به سراغش می‌رود.

🔸️بعدها از این تصمیم تان پشیمان خواهید شد.

در همان لحظه، خیانت ممکن است به نظرتان منطقی بیاید. حس خوبی دارد و حتی به نظرتان کار درستی می‌آید. اما یادتان باشد احساسات گول می‌زنند.

خیلی زود بعد از آن چشم‌هایتان باز شده و از اینکه سیب ممنوع را خورده‌اید پشیمان می‌شوید. به اندازه کافی پشیمانی در زندگی‌مان نداریم؟ چرا یک پشیمانی دیگر به آنها اضافه کنیم، آنهم یکی که همه چیزهایی که با تلاش برای خودتان ساخته‌اید را نابود می‌کند. شاید خانه‌تان عالی و ایدآل نباشد اما بهتر از زندگی کردن در چادر است.

💔💔💔

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

حتی بعدها فشار عصبی اون قضیه و عذاب وجدانش ادمو دچار مشکلات روانی میکنه

دقیقا ✅

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .

کاملا این حرف درسته احسنت

ولی اگرررررر خیانت کردید منظورم خانوم ها هستن بیشتر،و شوهرتون فهمید جدا شید ازش 

حتی شما رو مثلا بگه بخشیدم جدا بشید نمونید که پشیمون میشید 

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه