2821
2789
عنوان

جهاز لرها

345 بازدید | 20 پست

بچه ها من تازه اومدم نی نی سایت. ریپلای چجوری بزنم رو جوابهاتون؟؟

من تازه ازدواج کردم. خودم ترک و همسرم لر هست.. و دوست و اشنایی ندارم رسم و رسوماتشون روبپرسم.. هرچند شاید دیرشره چون ۷ ماهه اومدم سرخونه زندگیمم.. ولی چون دوریم از مادرشوهرم اینا اونا نه لحاف تشک دادن.. نه کادویی چیزی تو مناسبتا میخریدن... همسرم برا اینکه من ناراحت نشم خودش همه کارارو میکرد... تازه یبارم برام یه نیمست خیلی ظریف نقره فرستادن ک من پیش خونوادم خیلییی سرافکنده شدم چون ماها برا عردس خیلی ارزش قائل میشیم طلا میخریم هرچند کوچیک... 😖😖  خیلی اذیتم‌میکنن این چیزا...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو جهاز لرها دختر وسیله میبره اما چندتا وسیله بزرگ رو پسر میخره بعد اینکه ناراحت نشو شاید همسرت توان مالیشو نداشته که نتونسته طلا بخره 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

دوست من لر هستن خیلی مهمان نواز هستند و رسم داشتن تمام عیدها برای عروس طلا یا کادو بگیرن. کلا هیچ عیدی تو دوران عقد بدون کادو نمی‌رفتند به عروس سر بزنن 

عروس دو تا از فامیل هم لر هستن جهاز هم خوب آوردن

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
دوست من لر هستن خیلی مهمان نواز هستند و رسم داشتن تمام عیدها برای عروس طلا یا کادو بگیرن. کلا هیچ عی ...

خوبه دیگه... ولی من هرچی شد از اول نامزدی گذاشتم پای دوری... اما الان میفهمم ک اشتباه کردم...

کلا تو هر طایفه ای که رسم و رسوم آنها رو نمیدونی ازدواج کنی یکسری رسوم و به جا نمیارن چون میدونن اطلاعی نداری.

برای خودم هم پیش اومده که میگم

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
تو جهاز لرها دختر وسیله میبره اما چندتا وسیله بزرگ رو پسر میخره بعد اینکه ناراحت نشو شاید همسرت توان ...

چنتا وسیله بزرگ رو خرید... سرویس طلا و ست النگو خرید... ولی اولین بار تو دوران نامزدی کادویی ک مادرشوهرم فرستاد برام نقره بود... ک هنوزم خونوادم میگن کجا برا عروس نیمست مصنوعی میفرستن..هنوزم میگن چرا مامانش تشک نداده چرا اهمیت نمیده ب این چیزا...تو مناسبتا هم که تو نامزدی و عقد از جیزی خبر نبود

چنتا وسیله بزرگ رو خرید... سرویس طلا و ست النگو خرید... ولی اولین بار تو دوران نامزدی کادویی ک مادرش ...

عزیزم اینا همش حاشیه زندگی هستش مهم اینه که الان خوشبخت باشی تو زندگیت آرامش داشته باشی حالا بخاطر تشک و سرویس نقره نمیشه که همسرتو ماخذه کنی درسته که کارش درست نبوده اما تو بزرگی کن ببخش

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
چنتا وسیله بزرگ رو خرید... سرویس طلا و ست النگو خرید... ولی اولین بار تو دوران نامزدی کادویی ک مادرش ...

من جای شما باشم خودم میرم تشک میخرم چندتا بعد به خانوادم میگم که مادر شوهر خریده آورده