2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21088 بازدید | 4726 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیگه اون داداشمون که به تو میگه بانو به من میگه بچه پررو😐😆 دیگه چیزی برا از دس دادن ندارم😝

😆😆😆 اینقدر از مردایی ک بانو بانو میکنن بدم میاددددددد😐😐😐

من سنگینم  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@hozeabi    عزیز دلم کلش شوخی بودا😘😘😘

😆😆😆

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

فک کنم قسمت نبود فدا مرامت حالا تا شب یه دعوا جور میکنم    

من دعوا میخوام 😭😭😭☝

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
منم بانو و درد یه ساعته😑

مهری دیگه منو ریپ نکن برو گم شو

دیدی که من تلاشمو کردم نشد😕😕

😭😭😭☝☝

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
چشم بانو جان🙂

خوب خودتو نشون داری 🙂🙂

دیروز قشنگ پتانسیل داشتم اون داداشمونو بشورم پهن کنم ولی کظم غیظ کردم😑

حیف😐😐😐

بالاخره فهمیدی چه عجب😏😏😏

هه😏😏

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792