2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21051 بازدید | 4726 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوم میخام بدونم فلامینگو

زرافه خوبی هستی ازت راضیم

جدا از شوخی

دختر باحالی هستی 

مهربونی و در عین حال یه اوچولو مغروری 

شیرین زبونی💕  

بیخیال بدی های جهان بخند🦋

@مهریماهم  

این شعر و خیلی خوشم میاد خودم

تقدیمت کنم💖💖💖

"از زمزمه دلتنگیم ، از همهمه بیزاریم"
نه طالب دیداریم ، نه عاشق بیماریم

مامدعی عشقیم،از عشق سخن گفتیم
صدبار بخواندیم ما، بر عشق سزاواریم

با منطق وبی منطق، بال و پرِ دل دادیم
یک وعده و یک دیدار، گفتیم وطلبکاریم

با ناز برون گشتیم ،باشد که خریداری
 مشکل بپسندیم ما، آشفته یِ بازاریم

در موسم دلتنگی ، مدیون دل خویشیم
از آهِ دلِ سوزان،  حقّا که گرفتاریم

سهم دل ماگشته، خونابه ی غم خوردن
در چلّه نشینی ها ، یک عمر عزاداریم

هر چند که می دانیم، از رفتن و از تردید
خود را زده ایم برخواب ،اما همه بیداریم

چون بیکس و تنهاییم،در محفل مهرویان
در عهد جفاکاران ،دل را به که بسپاریم

در معرکه ی دل ها ،تقدیر نوشتن نیست
از نسل زلیخاییم ، در عشق خطا کاریم

#نازبانو

تعطیل🚫                                                                                 
مخمو زدی عاشق شدم دیگه☹❤

عهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه  

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
نمیدونستم😐😐😐

عباس فحش نیس من تبدیل ب ی فحشش کردم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

زرافه خوبی هستی ازت راضیم جدا از شوخی دختر باحالی هستی  مهربونی و در عین حال یه اوچولو مغرور ...

غرور😎😛

اخخخخ که زبون تلخمو ندیدین💔😂

فلامینگوی خودمی😍😍

زهوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/