2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21056 بازدید | 4726 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6048044/آدم-خدایی-هنگ-میکنه-از-دست-بعضی-هاتون?postId=180313742

دخترااا گزارش فقد ده نفرتون لدفن😔

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم نمکیییییییی😒😂😂😂😂😂😜

😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چیشد

هیچی😑😑😑😑

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

به یارو می‌گن: اینجا چه كار ‌می‌کنی؟ می‌گه: پس كجا چی كار كنم؟

اینو من خواهرم 7_8 سالم بود واسم تعریف می‌کرد و پخش زمین میشد خودش فک میکردم  از خودش درآورده این جوکو

آدم میشه مث شما رو از بنگاه بخره 😆 محمد عرفانم
اینو من خواهرم 7_8 سالم بود واسم تعریف می‌کرد و پخش زمین میشد خودش فک میکردم  از خودش درآورده ا ...

😐😂 از تو اینترنت در آوردم خواستم از آوا کم نیارم😝😂 از شدت بی مزه گیش خنده داره😬😜🤐

@خدایا_دوستت_دارم_1 😑😑😑😑😑😑😑😑😑 عجب 

چقد باید منتظر بمونم تا مونا تهرانی درخواستمو قبول کنع؟😑

فکر کنم کلا انلاین نشه 

سایت رو به حاله خودش رها کرده

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
😐😂 از تو اینترنت در آوردم خواستم از آوا کم نیارم😝😂 از شدت بی مزه گیش خنده داره😬😜🤐

فک نمیکردم اینقدر قدمت داشته باشه

اینو رفیقم واسه همه فرستاده بود

اگه دوسم داری تا آخرش بخون     پس دوسم داری؟ اخه لامصب من باید اینجوری از زیر زبونت بکشم؟؟ الان دقیقا چند وقته؟ ای چه خوش سلیقه هم هستی😂😂😂  

آدم میشه مث شما رو از بنگاه بخره 😆 محمد عرفانم