2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21056 بازدید | 4726 پست
سلام کدوم موضوعات😳🤐🤐🤐🤐🤐

سلام علیکم🤦🏻‍♀️😄

پستایی درمورد ناامیدیت از زندگی :) یا یهو حرف از مرگ میزنی

بیشتر حرصم از تاپیکی گرفته بود که صدای قران میشنیدی و توش گفتی این روزا زیاد به مرگ فکر میکنی

نمیدونم شرایطت چطوره الان ولی این میدونم میتونی و نباید که ناامید بشی💛🤧

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو به غلامی بپذیررر

ن😞مگ الکیع ک این تموم شد برم بعدی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

قهرم قهر  اقا نیکی با همس چندش  قهرم باش😏

من فقط با تو ام هزار بار😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@آنیدـپ   نگینننننننننن نننه برفا اذیتم میکنه    

خودت گفتی وظیفمه😏

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
سلام علیکم🤦🏻‍♀️😄 پستایی درمورد ناامیدیت از زندگی :) یا یهو حرف از مرگ میزنی بیشتر حرصم از تاپیک ...

سلام جانم‌..... چی بگم .... بازم ممنونم‌. فدات .

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
من فقط با تو ام هزار بار😐

دروغگو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نیکی ننه فردا کلاس داری فکر کنم اخه عجیبه انلاین نیستیییی

رفتم مسواک بزنم با آرامش و گوشی بیام در آغوش رخت خواب😐😜

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

به به ماه من😍

خدا یکی ماه هم یکی @ماه_تنها 😍💋😂😜

سلام جانم‌..... چی بگم .... بازم ممنونم‌. فدات .

میخوام بگی ازپسش برمیای💛🥺

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید
لینک کجا بود بگو پیداش کنم    

لینک یه کاربر بود 

تگ نمیشه 

خیلی هم دنبالش گشتم تا پیداش کردم

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲