2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21348 بازدید | 4726 پست
ارهههههههههه🥺😍

بچتو ول کردی به امون خدا کجا رفتی؟😭

کجا بودی ببینی بچه سرراهی شده بودم😢

جیران از تو جوب پیدام کرد به فرزندی قبولم کرد😍😅

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چشم بزرگترم 🙄🙄🙄🙄 البته مهم سن عقلی هستش که خب من با اختلاف ازت جلو ترم😎😎😎😎😎😎😎😎 غصه نخور ...

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

نمیخام قهرم

ناز نکن😇برات آناناس میخرم😉😆

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

کفش ۳۸😂🔪 کارمنده عشقم🤣

دوره كمرت چنده؟؟؟

كارمنده كجا؟😃

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
اناناس بخر اما من قهرم  نازم نمیکنم

😐هم خدا رو میخوای هم خرما رو😐😐😐😐😐😐😐😐😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ناز نکن😇برات آناناس میخرم😉😆

نازم كع بلدى بكشى😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
همینع ک هست😉

راضیت میکنم بالاخره😜

نازم كع بلدى بكشى😐

فقط ناز ژینا رو😉😆

فقط ناز ژینا رو😉😆

عجب بابا عجب👽

عجب بابا عجب👽

حسود.نباش.مرسی.اه#  

حسود.نباش.مرسی.اه#  

هرررر چى بگى هستم

جز حسود

ينى اين خصوصيت هيچ جوره باهام ساز نيست😅