2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21086 بازدید | 4726 پست
پرگل منم باید عذرخواهی کنم معذرت میخوام که انقدر جذابم هی حسودیت میشه و اعتماد به سقفت کمتر میشه & ...

خخ اوا 😄😄😄😄😄💔

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این یکیو تا اخر عمرم بمیرمم نمی بخشم 😏 نیکا یه یاسمیناز بود یادته اونو تگ کن😑😑

😑😑😑😑😑 کوتاه بیا دیگ من‌اوا رو کوتاه اومدم تو هم اینو دختر خوبیه☹☹☹☹

یادم نمیاد

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

پرگل منم باید عذرخواهی کنم معذرت میخوام که انقدر جذابم هی حسودیت میشه و اعتماد به سقفت کمتر میشه & ...

🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
سمه امشب تقدیم شما  https://www.ninisite.com/discussion/topic/5959079/نی-نی-یار-رسیدگی-میکنید

خاععععکککک دو عالم بر سرششششش

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خخ اوا 😄😄😄😄😄💔

نه دیگه جدا از شوخی

تو خصوصی هم بهت گفتم اگر دلخوری پیش اومد

حتما بهم بگو من میبخشمت😂😂

نه دیگه واقعا جدی ام

اگر از اولین برخوردمون تا الان دلخوری ایجاد کردم

معذرت میخدام❤️😘

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
من با کسی کاری ندارم اصل تویی که دوست دارم❤

مرسی مهربون 😇😇 عزیز دلمی😍💋😘 🍓🍐

خفه شو بابا

دیگع بدتر😑😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
دروغه🤨

امممممم😶🙄

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
نه تلخ و تند نبود  مدلتو خوشم میومد😶😐✌🏼 البته بجز بلاک کردن ک خودم یبار کردم😶

اون روز بلاک کردی از ته دلم لبخند زدم که حداقل تونستم بلاک کردنو بهت یاد بدم😄🙃

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
ایزدراستویته😌😌 خارجکی سلام دادم 😌 فدای تو😌❤️

سلام عشقم😘