2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21056 بازدید | 4726 پست
به یاد و با یاد  فرق دارن    

واییی جرررر🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ببخشید😶😶😶😶🍭🍭🍭🍭

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از‌همین تریبون‌اعلام‌میکنم

هرکی ناراحته بیاد جلو 

کاریش ندارم 😁

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
تو خود عشقی مگه میشه کسی ازت ناراحت باشه 😘😘😘😘😘❤️

هِلو😌😌 خوبی 😘😘😍💋

عزیز دلمی تو ک 💋💋💋💙💙💙🍭🍭🍭

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه پیتزا نامی یادمه کع نمی دونم چی بود تگ کنم🙄 یع اوا نامی🙄 یسری سر تاپیک مهسا با یه قوم دعوا کر ...

اونا حقشونه ول کن عه😐😐😐😐😐😐

سلام😶🙄

میخواستم روز عید این تاپیکو بزنم

خوب شد زدی الان

@نیکی0  

گاهی فک کردم ک اصلا برات مهم نیستم نیکا

ببخش ک اینجور فکر کردم❤

@______negar______  

@delaram2003  

ببخشین ک ازتون غافل بودم جدا درگیر بودم🥺❤

@queen_of_hearts  

من بابت رفتار و کوتاهی ک قبل داشتم معذرت میخوام

رفتارم با ی دوست و ی بزرگتر خیلی اشتباه بود❤

@مهریماهم  

بابت اتفاقات گذشته ها متاسفم💜

دنیا خیلی کوچیکه خیلی

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
بچه ها شما مجردین یا متاهل؟🙈😅

همه جوره داریم من مجرد

اگه ناراحتت کردم رودروایسی نکن بهم بگو😂

ن‌والا😂😂😂حلالی حلال

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
@golbargam       @ماه_تنها     @fftt      @__ ...

مرسی😘💋

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
بگو بابا برام مهم نیست  @ava78   این بود؟

اره فک کنم ولی پشیمون نیستم 😑😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️

نیکی حلالت نمیکنم اینگونه با احساسات من بازی کردی😭😭😭⛏⛏⛏⛏