2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21080 بازدید | 4726 پست
بوس زیاد میکنما🙄😐 💋😘😍😋❤ بعدشم خوردمت🙄

نه فقط بوسم کن🥺🥺🥺

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جون جون  در شرف طلاقم:/  تو شمارتو بزار زنگ میزنم قرارای بعدی رو هماهنگ کنیم😎🖐🏿

جاااااااان همينع😻

بيا٠٩٩٢١٢٦٤٤٧٣

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
جاااااااان همينع😻 بيا٠٩٩٢١٢٦٤٤٧٣

خاک تو سرت این شماره کدوم بدبختیه😐😐🖖🏿

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
سلام عشقمممم😍💋 قشنگممممممم نوچ ایس پک خوردم پر پرم😐✌🏼

نووووشع جونت نفسى💕

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
خاک تو سرت این شماره کدوم بدبختیه😐😐🖖🏿

خودم  

بردار تا بپاكم

خودم     بردار تا بپاكم

😐😐😐🔪

چ زود اعتماد میکنی تو معلومع پسری گمرووو👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
آره پسرم فقط بين خودمون بمونه جز استارتر كسى نميدونه

وایسا الان تاپیک میزنم ابروتو میبرم پسره ی بی حیا خجالت بکش برو ب خار مادر خودت شماره بده  

بشين همين وسط من فقط ميگردم.... يدور  دو دور سه دور سيصد دور🤪🤪🤪 سرگيجه ميگيرم ميوفتم رو ...

اوه 

نمیخوام دورم بگردی بیا بشین کنارم

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
چرا زود جوش ميارى گزارش نكن لطفا😑 درخواستمو قبول كن قول ميدم پشيمون نشى

واسه همه تاپیکات گزارش میزنم صب کن نی نی یارو تگ کنم شرفتو ب باد بده 

یا پشممم رو تو برم برو ب خاهرت درخاست بده بیناموص😐😐😐🔪

اوه  نمیخوام دورم بگردی بیا بشین کنارم

بيا پى وى پس

نه کجاش نا پاکه به این خوبی

هستی امشب🥺🥺🥺🥺

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

واسه همه تاپیکات گزارش میزنم صب کن نی نی یارو تگ کنم شرفتو ب باد بده  یا پشممم رو تو برم برو ب ...

عصبى نشو عروسكم

قاطى نكن ملوسكم

قبول كن بد دستى نكن😼