2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21079 بازدید | 4726 پست
🙄🙄🙄

اوخودا نگینم خبی تو🥺😍

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عشقوکم😍 چطو مطوری خوابم میاد😑

قربون تو بخوبیت 

من تا ساعت ۱ خاب بودم دوباره از ۴ خابیدم تا ۷ فردا هم خیر سرم امتحان دارم ک هیچ راهی برای تقلب نیس دلم میخاد خوذمو جرواجر کنم    

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
قربون تو بخوبیت  من تا ساعت ۱ خاب بودم دوباره از ۴ خابیدم تا ۷ فردا هم خیر سرم امتحان دارم ک ه ...

عزیزممم

ی راهی پیدا کن برا تقلب🤨🤨🤨🤨

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

عزیزممم ی راهی پیدا کن برا تقلب🤨🤨🤨🤨

هیچ جوره نمیشه سوالا رندومه بعد هر سوال ۲ دقیقه زمان داده اونو ک تکمیا کردی میتونی بری سوال بعد 

عقده ایه خاک برسر😒😒😒

هیچ جوره نمیشه سوالا رندومه بعد هر سوال ۲ دقیقه زمان داده اونو ک تکمیا کردی میتونی بری سوال بعد  ...

بعضی امتحانا پایانترم مام ایجور بود عقدع دارن

موفق باشی😘

بعضی امتحانا پایانترم مام ایجور بود عقدع دارن موفق باشی😘

پوفففف 

مرصی عشقم همچنین😍🖖🏿🍫

@avakin     😘😍

منم بوس کن😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خجالت بکش پسره ی بی حیا دنبال زن شوهر دار میافتی؟🤨 میخای ب سرنوشت اون خیانت زن ب شوهرش ک کل سایت پ ...

تو با من بيااااااا

قول ميدم كسى بويى نبره

نترس مثل كوه پشتتم❤️😐

بعدشم تو كع مطلقه بودى😑

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
سلاممممم

سلااااام نگين خانوم

خوشگل خانوم

چشم قهوه اى

نگين خانوم😻

خوبى؟گشنه نيستى احيانا😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
تورو میخورم🙄😋😋😋😋

نه بوسم کن😐😐😐😐😐😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

تو با من بيااااااا قول ميدم كسى بويى نبره نترس مثل كوه پشتتم❤️😐 بعدشم تو كع مطلقه بودى😑

جون جون 

در شرف طلاقم:/ 

تو شمارتو بزار زنگ میزنم قرارای بعدی رو هماهنگ کنیم😎🖐🏿

سلااااام نگين خانوم خوشگل خانوم چشم قهوه اى نگين خانوم😻 خوبى؟گشنه نيستى احيانا😐

سلام عشقمممم😍💋

قشنگممممممم

نوچ

ایس پک خوردم پر پرم😐✌🏼