2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21085 بازدید | 4726 پست
پرگل منم باید عذرخواهی کنم معذرت میخوام که انقدر جذابم هی حسودیت میشه و اعتماد به سقفت کمتر میشه & ...

خخ اوا 😄😄😄😄😄💔

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این یکیو تا اخر عمرم بمیرمم نمی بخشم 😏 نیکا یه یاسمیناز بود یادته اونو تگ کن😑😑

😑😑😑😑😑 کوتاه بیا دیگ من‌اوا رو کوتاه اومدم تو هم اینو دختر خوبیه☹☹☹☹

یادم نمیاد

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

پرگل منم باید عذرخواهی کنم معذرت میخوام که انقدر جذابم هی حسودیت میشه و اعتماد به سقفت کمتر میشه & ...

🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
سمه امشب تقدیم شما  https://www.ninisite.com/discussion/topic/5959079/نی-نی-یار-رسیدگی-میکنید

خاععععکککک دو عالم بر سرششششش

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خخ اوا 😄😄😄😄😄💔

نه دیگه جدا از شوخی

تو خصوصی هم بهت گفتم اگر دلخوری پیش اومد

حتما بهم بگو من میبخشمت😂😂

نه دیگه واقعا جدی ام

اگر از اولین برخوردمون تا الان دلخوری ایجاد کردم

معذرت میخدام❤️😘

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
من با کسی کاری ندارم اصل تویی که دوست دارم❤

مرسی مهربون 😇😇 عزیز دلمی😍💋😘 🍓🍐

خفه شو بابا

دیگع بدتر😑😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
دروغه🤨

امممممم😶🙄

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
نه تلخ و تند نبود  مدلتو خوشم میومد😶😐✌🏼 البته بجز بلاک کردن ک خودم یبار کردم😶

اون روز بلاک کردی از ته دلم لبخند زدم که حداقل تونستم بلاک کردنو بهت یاد بدم😄🙃

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
ایزدراستویته😌😌 خارجکی سلام دادم 😌 فدای تو😌❤️

سلام عشقم😘