2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21054 بازدید | 4726 پست
😍😻🤩😂 دستتو بزار تو دستام بدووو بریم

جااااااننننن💋💋💋💋😍😍😍😍😘😘😘😘😐😐😐😂😂😂😂😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

جااااااننننن💋💋💋💋😍😍😍😍😘😘😘😘😐😐😐😂😂😂😂😂😂

جانت سلامتتتتتت 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

شبت دلبری نیکولی من 😍😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جانت سلامتتتتتت 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤..

شبت آروم خواب نیکا ببینی😍😍😍😍😍😘😘😘❤😘😘❤😍😘😍😘😘😘😘❤💋💋💋💋💋💋❤❤😍❤😍❤😍😂😂😂😂😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من یه بار یه حرفی در مورد شما زدم که بهتر بود به خودتون میگفتم. همش تو دلم بود که خب چرا از خودتون نپرسیدم سوالم رو. . واسه همین ناراحتم. میتونستم پی وی پیام بدم بابت دلجویی اما بهتر دیدم اینجا بگم چون بار اول هم پی وی نبودم و حس کردم اینطور عادلانه تره. لطفا اگه حقی از شما به گردنم هست ببخشین...

@اوپرا  

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

فک نکنم کسی رو ناراحت کرده باشم ولی بازم اگه بودم از همینجا میگم ببخشید منو.ما همه با هم رفیقیم❤💚💛🧡💜💙

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
این ک طاووس نیس به نظرم بوقلمونه🤔

😆😆😆😆عجب....!

مرسی خوبم بله خان داداش یادش بخیر🤦‍♀️😁

خان داداش 🤦‍♂️😅

دیشب داشتم فک میکردم کاش این یکی نی نی پری واسش بمونه دعات کردم 😄

میخوای نی نی ما رو ببینی؟ البته یه کم بزرگ شده 😁

آدم میشه مث شما رو از بنگاه بخره 😆 محمد عرفانم

نمی دونم کسی رو ناراحت کردم یا نه

اگه به حق بوده لابد حقش بوده

اگه ناحق بوده خب لابد به صلاحش بوده

من بزرگترم هیچ کارم بدون دلیل نیست😁😁😁

باید بزرگتر بالا سرتون باشه خب😉

کسی رو هم رنجوندم بیاد بگه دیگه خودش

یا توجیهش کنم یا توجیهم کنه

اگه چالش زده بودم هزار تا حرف و گله می کردین مرد باشین تو روم بگین

ازم ناراحت نباشین

همین دیگه❤

پیشاپیش عید تون هم موبارک

تعطیل🚫                                                                                 
نمی دونم کسی رو ناراحت کردم یا نه اگه به حق بوده لابد حقش بوده اگه ناحق بوده خب لابد به صلاحش بوده ...

یجور گفتین آدم ناراحتم باشه نمیتونه حرفی بزنه 😅🤦‍♂️😂

ولی یه عذر خواهی به شما بدهکارم تحت تاثیر حرف های بچه ها یه بار خواستم بزنم تو ذوقتون  که نقشم ...

اشکال نداره منم اون روز یکم بد صحبت کردم باهاتون 😅