2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21054 بازدید | 4726 پست
به یاد و با یاد  فرق دارن    

واییی جرررر🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ببخشید😶😶😶😶🍭🍭🍭🍭

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از‌همین تریبون‌اعلام‌میکنم

هرکی ناراحته بیاد جلو 

کاریش ندارم 😁

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
تو خود عشقی مگه میشه کسی ازت ناراحت باشه 😘😘😘😘😘❤️

هِلو😌😌 خوبی 😘😘😍💋

عزیز دلمی تو ک 💋💋💋💙💙💙🍭🍭🍭

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه پیتزا نامی یادمه کع نمی دونم چی بود تگ کنم🙄 یع اوا نامی🙄 یسری سر تاپیک مهسا با یه قوم دعوا کر ...

اونا حقشونه ول کن عه😐😐😐😐😐😐

سلام😶🙄

میخواستم روز عید این تاپیکو بزنم

خوب شد زدی الان

@نیکی0  

گاهی فک کردم ک اصلا برات مهم نیستم نیکا

ببخش ک اینجور فکر کردم❤

@______negar______  

@delaram2003  

ببخشین ک ازتون غافل بودم جدا درگیر بودم🥺❤

@queen_of_hearts  

من بابت رفتار و کوتاهی ک قبل داشتم معذرت میخوام

رفتارم با ی دوست و ی بزرگتر خیلی اشتباه بود❤

@مهریماهم  

بابت اتفاقات گذشته ها متاسفم💜

دنیا خیلی کوچیکه خیلی

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
بچه ها شما مجردین یا متاهل؟🙈😅

همه جوره داریم من مجرد

اگه ناراحتت کردم رودروایسی نکن بهم بگو😂

ن‌والا😂😂😂حلالی حلال

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
@golbargam       @ماه_تنها     @fftt      @__ ...

مرسی😘💋

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
بگو بابا برام مهم نیست  @ava78   این بود؟

اره فک کنم ولی پشیمون نیستم 😑😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️

نیکی حلالت نمیکنم اینگونه با احساسات من بازی کردی😭😭😭⛏⛏⛏⛏